MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tuvalet davası: Belediyeden açıklama!
Güncel
28 Temmuz 2023 Cuma 09:44

Tuvalet davası: Belediyeden açıklama!

Karşıyaka ilçesinde belediyeye ait kafeteryanın tuvaletinin dışarıda olması çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Karşıyaka Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İnsan sağlığını tehdit eden, kamusal alana uygun olmayan bu tip durumların önüne geçmek adına yerleştirilen tuvalet hizmet verdiği saatlerde oldukça yoğun şekilde kullanılmaktadır. Vardiya bitiminin ardından sabah saatlerine kadar güvenlik gerekçesi nedeniyle kapalı tutulmaktadır" denildi.
Karşıyaka ilçesinde belediyeye ait kafeteryanın tuvaletinin dışarıda olması çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Akşam saatlerinde tuvaletin kapalı olması ya da vatandaşların ücret ödemek istememesi nedeniyle kötü görüntüye maruz kaldıklarını ifade eden çevre sakini emekli Metin Boyacıoğlu (66) "İnsanlar bazen tuvalet kapandıktan sonra bazen de gündüz saatlerinde etrafa ihtiyaçlarını gideriyor. Biz tuvalet manzarasını izlemek zorunda bırakıldık" dedi. Boyacıoğlu, tuvaletin kaldırılması için İdare Mahkemesi'ne dava açarken

Karşıyaka Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İnsan sağlığını tehdit eden, kamusal alana uygun olmayan bu tip durumların önüne geçmek adına yerleştirilen tuvalet hizmet verdiği saatlerde oldukça yoğun şekilde kullanılmaktadır. Vardiya bitiminin ardından sabah saatlerine kadar güvenlik gerekçesi nedeniyle kapalı tutulmaktadır" denildi. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir