MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ükünç'ten Karataş'a kontra: Demek ki onların yapamadığı bir çok şeyi...
Politika
17 Haziran 2018 Pazar 09:10

Ükünç'ten Karataş'a kontra: Demek ki onların yapamadığı bir çok şeyi...

İYİ Parti’yi “Vizyonu, misyonu, geleceği yok” sözleriyle hedef alan MHP İzmir İl Başkanı Karataş’a, İYİ Partili mevkidaşı Ükünç’ten kontra geldi. Ükünç, “İYİ Parti ortak paydası memleket olan inanmış ve cesurlar ordusu! Onlara göre tabela partisi isek neden bu kadar bizden rahatsız olmuşlar ki bayramlaşma törenlerinde bile bizi konuşuyorlar. Demek ki onların yapamadığı bir çok şeyi İYİ Parti yapıyor... ” dedi.

GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı'nın Kültürpark Fuar alanında düzenlenen bayramlaşma törenine, İl Başkanı Necat Karataş’ın İYİ Parti’ye yönelik sözleri damga vurmuştu.

Törende konuşan Karataş, "Onların vizyonu yok, misyonu yok, geleceği de yok. Onlar her görüşten, her  kesimden, her düşünceden, insanlarla kurulmuş, ne yaptıkları, ne düşündükleri belli olmayan bir siyasi parti" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ten MHP’li mevkidaşı Karataş’a kontra geldi.

YAPAMADIKLARI BİR ÇOK ŞEYİ İYİ PARTİ YAPIYOR!
Ükünç, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yıllardır birbirine demediğini bırakmayan iki liderin bir arada olduğu ittifakın küçük ortağını ciddiye almıyoruz. İYİ Parti Teşkilatı'nın ne yaptığı kimlerden oluştuğu açık ve net! Ortak paydası memleket olan inanmış ve cesurlar ordusu... OHAL sürecinde böyle bir iktidara karşı siyaset yapabilmek sadece cesaretli insanların işi...
Onlara göre tabela partisi isek neden bu kadar bizden rahatsız olmuşlar ki bayramlaşma törenlerinde bile bizi konuşuyorlar. Demek ki onların yapamadığı bir çok şeyi İYİ Parti yapıyor... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir