MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulupınar: Yönetimimden birkaç bakanlar kurulu çıkar
Politika
25 Kasım 2017 Cumartesi 09:56

Ulupınar: Yönetimimden birkaç bakanlar kurulu çıkar

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Gerçekizmir'den Sercan Avcı'ya konuştu. Hem ilçe başkanları hem de il yönetimini oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren Ulupınar, " Şuan da 14 ilçenin başkanına görevi tebliğ ettik. Öyle bir il yönetimi hazırlıyorum ki, birkaç bakanlar kurulu çıkar. İddiayla söylüyorum bunu. İl yönetimimi açıkladığımda İzmirliler görecek"dedi.

SERCAN AVCI - İYİ Parti’nin İzmir’i emanet ettiği Yıldırım Ulupınar, günlerdir dur durak bilmeden çalışıyor.

Yeni kurulan bir parti sonuçta...

Ve bu partinin Kurucu İzmir İl Başkanısınız.

İl binasının yanında 30 ilçe başkanını belirlemeli ve 70 kişilik il yönetimi oluşturmalısınız.

Kolay değil yani...

Ulupınar günlerdir kolları sıvadı.

İlçe ilçe dolaşıyor.

CV'leri tarıyor...

Bir yandan da il binasında çalışmalaır yerinde takip ediyor.

10 yıllık mesleğimde hiç karşılaşmadığım siyasilerden biri olunca süreç boyunca sadece telefonla konuştuğumuz Ulupınar’ın kapısını çalayım dedim.

Tadilatı devam eden il başkanlığında bir araya geldik.

Siyasetin ‘Yıldırım abisi’ tam da söylendiği gibi…

'Ağabey' yani!

İlk izlenimim çok çok olumlu.

Sanki yıllardır tanıyorsunuz gibi.

Tecrübe hemen belli oluyor.

Ilımlı kişilik…İddialı duruş...Babacan bir tavır...

Tadilatı süren il başkanlığında biz ayak üstü sohbetteyken yüzlerce insan geldi gitti.

Herkesle tek tek tokalaştı…

Geçmişte belediye başkanlığı, milletvekilliği yapınca en çok heyecanını merak ettim.

Çünkü heyecanı kesinlikle karşı tarafa geçiyor.

“Sır ne” dedim...

“Konu ülke sevdası olunca heyecanda yüksek oluyor” yanıtını aldım.

Ulupınar İzmir'de durağan olan il başkanları arasında kesinlikle fark yaratacaktır diyerek ‘ayak üstü’ sohbetimizde verdiği mesajları aktarayım:

İŞTE ULUPINAR'IN AÇIKLAMALARI:

* İl binamızda tadilat sürüyor, İYİ Parti’ye İzmir’e yakışır bir il başkanlığı için çabalıyoruz.  Eksikler var, tamamlanacak ancak burayı duyan gelen tüm arkadaşları bir odamızda ağırlıyoruz. Her gün yüzlerce arkadaşla konuşuyoruz. Sizin de gördüğünüz gibi. Gelene 'Tadilat var' demiyoruz. Oturuyoruz konuşuyoruz. Ciddi heyecan var. Teveccüh var. Bu da beni mutlu ediyor.

YÖNETİMİMDEN BİRKAÇ BAKANLAR KURULU ÇIKAR

* İl yönetimi için 400-500 CV vardı.  Eledim eledim 112’ye düşürdüm. Daha aşağı düşüremiyorum. Genel Başkanımızla konuştum. İl yönetimi sayısını ilk genel kurulda, ilk kongrede tüzük değişikliğiyle 85’e, il başkan yardımcıları sayısını da 20’ye çıkarmayı teklif ettim. Çok talep var çünkü. Kimseyi kırmak istemiyorum. Bu heyecana herkes ortak olsun istiyorum.

* İl yönetimimde 3 profesör var. Doktor, uçak mühendisi, avukat…Farklı farklı mesleklerden isimler yönetimimde olacak. Öyle bir il yönetimi hazırlıyorum ki, birkaç bakanlar kurulu çıkar. İddiayla söylüyorum bunu. İl yönetimimi açıkladığımda İzmirliler görecek. 

SADECE CEVAP VERMEYECEĞİZ PROJE ORTAYA KOYACAĞIZ

* Proje program koyacak bir il yönetimi hazırlıyorum. Birilerine sadece cevap veren değil, ‘biz kente ülkeye ne katabiliriz ne koyabilirizi’ düşünecek bir yönetim olacak. Elbette ki yanlışları çok ciddi şekilde eleştireceğiz. Muhalefetimizi yapıcı, sert bir şekilde yapacağız ama ortaya çözüm proje koyacağız.

* Üyelik konusunda yoğun talep var. Yeni kurulan bir parti. Yeni evlenen birinin ev kurmasını düşünün. Bir çok şey lazım. Eksikler oluyor. Zamanla tamamlanıyor. Genel Merkez üye kayıt formlarını göndermedi. Aralık’ın ortasında formlar gelecek. Sokak sokak stant kuracağız. Üyelikler buralardan da olacak.

14 İLÇE DE BAŞKAN TAMAM

* İlçe teşkilatlanmaları aralıksız sürüyor. İlçelerden bir çok isimle görüşüyorum. Şuan da 14 ilçenin başkanına görevi tebliğ ettik. 30 ilçeyi de tamamlayınca basın toplantısıyla karşınızda olacağız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hande
 16 Aralık 2017 Cumartesi 05:57
İyi parti öyle bir zamanda kucak açtıki , tamda, yaralarımız bizi , çaresizliğe sürükler acıdayken ilaç olmaya, sarıp sarmalamaya İYİleştirmeye geldi. Ülkede o kadar çok üniversite mezunu olupta, akp nin torpilli işçilerinden dolayı açıkta kalmış olan genç nesil varki, hepsine değil % 2 sine il yönetimlerinde görev verilse, zaten dahiyane zekâ ve prezantabl kişilikleri ile, tüm ülkeye değer katarlar. Buna artı olarak, iyi parti merkez bir yönetim stratejisi ile çalışmalarını sürdürüyor , ki zaten vizyonunda , tüzüğüne uygun değerlere sahip herkese kapıları açık. Halkımız son 15-16 yıldır , bazı gerçekleri sadece sunulan sınırlı vitrinden seyrettiği için, araştırma ve geliştirme kabiliyetinide neredeyse kaybetme dürtüsü içerisinde. Sırf bu yüzden iyi partinin sadece Musavat DERVİŞOĞLU, Aytun ÇIRAY , Ümit ÖZDAĞ , Yıldırım ULUPINAR ‘dan ibaret olmadığını gerçeğini bilmiyor. Halbuki iyi parti , öylesine sağlam temeller ile , öylesine filtrelenerek , en ince ayrıntılar ile kurulan bir partidirki bunu , daha 1,5 aylık parti olmasına rağmen, hiç tereddütsüz %13 ila 15 oy verecek olan kitlesini dahi belirleyebilen kabiliyette bir partidir. Bu göz asla göz ardı edilmemelidir. Söz konusu İzmir ‘e gelince İZMİR ZATEN HEP İYİDEN EN İYİDEN yana olmak gibi bir ilkeye sahip. Ve sn ULUPINAR bu ilkenin bilincinde takdire şayan bir yönetici olarak gözüküyor. Unutulmamalıdırki tecrübe başarıya giden en üstün anahtardır. Ve hiç bir başarı tesadüf değildir! Herşeyin en kısa sürede iyi olması dileğiyle herkese saygılar . Hande GÜVEN
 Merkez sağ
 27 Kasım 2017 Pazartesi 09:22
İyi parti bizde ne yazık ki umut yaratmıyor ne Akşener, ne Aytun Çıray, ne de Ulupınar yeni isimler değil geçmişte merkez sağı bitiren isimler Akşener Çiller’in İçişleri Bakanı idi Mehmet Ağar’ın arkasından bakan oldu AKP’nin kuruluşunda onlarla beraber oldu geldiği yer MHP yani Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacak isimler bunlar değil eğer AKP’den MHP’den oy alırsa işe yarar aksi takdirde ULUPINAR gibi siyasi mevtaları meclise taşımaktan başka bir işe yaramaz özellikle İzmir’de CHP tabanına çalışıyorlar bu da dertlerinin AKP olmadığını gösteriyor.
 Mümin YALÇINKAYA
 26 Kasım 2017 Pazar 20:06
Türkiye siyasetindeki çaresizliği çareye çözüme dönüştürmek üzere atılmış kutsal bir adımlar. Yarınlara ümitle bakmamıza vesile olan çalışmalar için teşekkürler. Siyasette Türkün Güneşi doğmuştur.
 Murat Severcan
 26 Kasım 2017 Pazar 10:48
İYİ PARTİ Ülkemizi İYİ düşünenlerin Partisi. Yüce Allah daima iyiyi ve doğruyu düşünen insanlara yardımcıdır. Başarılı çalışmalar dileklerimle saygılarımı sunarım.
 Nevzat yaşar 09 aydın
 26 Kasım 2017 Pazar 08:33
Değerli başkanına hizmetlerinden dolayı kutluyorum başaracağız iyi olacak İzmir yolu açık olsun başarılar diliyorum.
 SABAHİTTİN ÇENET
 26 Kasım 2017 Pazar 08:28
Allah hayırlı iyi işlerinizde yar ve yardımcınız olsun .
 H, Hüsnü Işıklı
 26 Kasım 2017 Pazar 00:36
İzmir İYİ ye hasret, Allah kolaylık versin, başarılar dilerim,
 AHMET TÜRKELİ
 25 Kasım 2017 Cumartesi 16:57
BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR .İYİLER KAYBETMEZ
 ramazan bolat
 25 Kasım 2017 Cumartesi 16:34
Allah razı olsun başkanım sana güvenimiz ve desteğimiz sonsuz iyi olacak inşallah
 Mehmet Yıldırım
 25 Kasım 2017 Cumartesi 15:43
İYİ Parti İzmir'e İYİ gelcek...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir