MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulupınar'dan Karataş'a 'çadır' ve 'huzur' kontrası!
Politika
24 Şubat 2018 Cumartesi 16:42

Ulupınar'dan Karataş'a 'çadır' ve 'huzur' kontrası!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, MHP’li mevkidaşı Karataş’ın partisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 2019 yılında üç önemli seçim için sandık başına gitmeye hazırlanırken, İzmir'de siyaset ateşi de iyiden iyiye yanmaya başladı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Karataş, MHP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçenleri kast ederek, “Kurulmaları bizi olumsuz anlamda etkilemedi. Biz dedikodu fitneye yönelik sıkıntılar yaşadık. Biz arındık. Huzur bulduk” demiş,  “Göreceksiniz ilerleyen dönemde o çadır karışacak” iddiasında bulunmuştu.

ÇADIRDA TOPLANTI YAPARIZ SARAYDA DEĞİL!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’dan, Karataş’ın açıklamalarına kontra gecikmedi.

Gerçekizmir'e konuşan Ulupınar şunları söyledi: Biz içimizdeki herkesle huzur içindeyiz. Türkiye’ye de huzur vermek istiyoruz. Bize gelen arkadaşlar başımızın tacı... Bir parti kendisinden istifa eden üyelerle ilgili ‘Seviniyorum, huzur buldum’ der mi hiç? Bu nasıl anlayış, bu nasıl siyaset! 
Millet artık bu kavga, hakaret, ötekileştirme dilinden bıktı. 'Çadır' diyerek aşağılama dilinden bıktı. Onun 'çadır' dediği yerde onun partisinden gelen insanlar da var. Bu zihniyet onları bir yere taşımaz ama farkında değiller.
Bizim için bulunduğumuz yerin ne olduğu önemli değil. Çadır da olabilir. Biz çadırda toplantı yaparız ama sarayda toplantı yapmıyoruz.
Onların kavga yaparak, insanları ayırarak fayda sağladıkları yerde biz her düşünceyi bir araya getiriyoruz...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ziya çoban
 27 Şubat 2018 Salı 11:19
Baskanim biz de haziriz patimiz üyesiyim yolumuz açık olsun başarılar diliyorum bizde arkanızdayız göreve hazırız
 ali keskin
 25 Şubat 2018 Pazar 14:42
Türklük çadır yaşamı ile obalar oluşturup yıkılmaz denilen nice Kaleleri, Sarayları ele geçirmiştir. Biz aslımızı inkar etmeden çadır hayatımızla gurur duyarız ama Saray hayatına alışıp daha sonra yokluğa düşmek daha acıdır Başkanım!. Ne demiş Mevlana “Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın.”
 Ahmet Bartın
 25 Şubat 2018 Pazar 07:01
46 yıldır mücadeldesini yaptığım davamın bağlı bulunduğum siyasi teşekkülüm tarafından değerlendirilemediğini gördüm. Bunu benimle birlikte görüp, ayrılan dava arkadaşlarımın yanında kurmuş oldukları yeni teşkilatta görev aldım. Şahsım adına kişisel menfaatler doğrultusunda siyaset yapılmayacağına inananlardanım. Vatanın bütünlüğünü Milletin refahını düşünerek İYİ parti üyesi oldum. Ne Mutlu Türküm diyene.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir