MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulupınar'dan kurultay raporu: O salon böyle coşku ve kalabalık görmedi
Politika
2 Nisan 2018 Pazartesi 10:49

Ulupınar'dan kurultay raporu: O salon böyle coşku ve kalabalık görmedi

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, Ankara’da gerçekleşen kurultayı Gerçekizmir’e değerlendirdi.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’de 1.Olağanüstü Kurultay heyecanı yaşandı.

Ankara Spor Salonu’nda ‘İYİ’ler kazanır’ temasıyla gerçekleştirilen kurultayda partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, yeniden genel başkanlığa seçildi.

Kurultayda partinin Genel İdare Kurulu (GİK) da belli olurken, 80 kişilik kadroda İzmir’den 3 isim yer aldı. Daha önce de partinin Divan’ın da yer alan Aytun Çıray, Müsavat Dervişoğlu ve Şenol Bal GİK’te yer alan İzmirliler oldu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, kurultayı Gerçekizmir’e değerlendirdi.

ULUSAL MEDYAYA GÖNDERME
Ulupınar ulusal medyanın kongreye pek fazla yer vermemesine gönderme yaptı, “ İnandığımız şey uğrana gerekli olan her şeyi yapıyoruz. Bizi görmezlikten gelenleri biz de önemsemiyoruz” dedi.

O SALON BÖYLE COŞKU KALABALIK GÖRMEDİ
“İnanılmaz bir kongre oldu” diyen Ulupınar şöyle devam etti: "Son 20 yılda belki o salon böyle coşku böyle kalabalık görmedi. Kalabalıktan çok herkesin inanmışlığı önemliydi. Çok güzel bir kongre oldu. Genel Başkanımız çok güzel mesajlar verdi. Orada bütün Türkiye’yi bir arada görüp yaşamak İYİ Parti’nin nerede olduğunu ve nereye gittiğini görmek beni son derece mutlu etti."

SALON DIŞINDA KIPILDAMADAN BEKLEDİLER
İzmir’den yaklaşık 6 bin kişinin kurultay için Ankara’ya gittiğini söyleyen Ulupınar, “İzmir’den gelen arkadaşlarımızın çoğu salona giremedi. Arkadaşlarımız güneşin altında kongre bitinceye kadar kıpırdamadan Genel Başkanı dinlediler. Çok büyük bir inanmışlık var. Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.

YETERLİ DERECEDE TEMSİLİMİZ VAR
GİK’te İzmir'den 3 ismin yer almasıyla ilgili ise Başkan Ulupınar, “Daha önce de öyleydi. Yine 3 isim yer aldı. Genel Başkan sordu bana. Yeterli derecede ve güzel şekilde temsil edildiğimizi söyledim” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 menderes chp li
 2 Nisan 2018 Pazartesi 22:10
yolunuz açık olsun..
 Ak partili
 2 Nisan 2018 Pazartesi 11:58
Bu millet sayın erdoğan dan sayın ?ılıçdaroğlundan ve sayın bahçeliden bıktı usandı artık .ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI .BEN MERAL ABLAYA İNANİYOR VE GÜVENİYORUM OYUMDA MERAL ABLAYA ...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir