MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü yönetmen vahşi cinayet kurbanı!
Güncel
11 Aralık 2017 Pazartesi 15:07

Ünlü yönetmen vahşi cinayet kurbanı!

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, İstanbul Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’u öldürdüğünü itiraf eden kişinin, Uzun'un yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol aldığı öğrenildi.

Ödüllü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), İstanbul Şile'deki evinde öldürüldü. Cinayet zanlısı yakalandı ve suçunu itiraf etti. Zanlı O.A., aralarında tartışma çıktığını bu tartışma sonunda Uzun'u öldürdüğünü iddia etti.

Zanlının, Mustafa Kemal Uzun'un yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol aldığı öğrenildi.

Asayiş şubesi cinayet büro amirliği ekipleri, ihbar üzerine gece saatlerinde ünlü yönetmenin Şile'deki evine gitti. Mustafa Kemal Uzun'un beyzbol sopasıyla başına vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Güvenlik kameralarından zanlının kimliğini tespit eden polis O.A.'yı Beylikdüzü'de yakaladı. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden zanlının üzerinden ünlü yönetmenin cep telefonu çıktı.

Zanlı, Mustafa Kemal Uzun'la Mecidiyeköy'de buluştuğunu, sohbet edip yemek yediklerini, sonrasında Şile'ye gittiklerini ve burada ünlü yönetmenin evinde alkol aldıklarını ileri sürdü.

Uzun ile aralarında tartışma çıktığını, çok öfkelendiğini ve Uzun'u önce bıçakladığını, sonrasında da başına sopayla vurduğunu anlattı.

Zanlı, cinayetin ardından Uzun'un cep telefonunu, cüzdanını ve otomobilini de alarak Şile'den ayrıldığını, aracı Altunizade'de bıraktıktan sonra Beylikdüzü'ne gittiğini söyledi.

Ünlü yönetmen, Hababam Sınıfı Güle Güle'de ''Gariban Sefa'' rolünde

49 DİZİ VE FİLM YÖNETTİ
Ulusal ve uluslararası alanda yönetmen olarak 8 ödül olan Mustafa Kemal Uzun, ''Garip Bir Cinayet'', ''Ankara Ayazı'', ''Çanakkale Yolun Sonu'' filmlerinin de aralarında olduğu 49 dizi ve sinema filmi yönetti.

Ünlü yönetmen, ''Hababam Sınıfı Güle Güle'' filminde paltosu olmayan ''Gariban Sefa'' rolünde oynamıştı. Mustafa Kemal Uzun, 3 filmin senaryosunu yazdı, 4 filmde de oyuncu olarak kamera karşısına geçti. (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir