MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ürdünlü genç forvet Göztepe yolunda!
Spor
22 Haziran 2025 Pazar 13:11

Ürdünlü genç forvet Göztepe yolunda!

Süper Lig temsilcisi Göztepe, Brezilyalı Janderson'la prensipte anlaşırken, Ürdün Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki İbrahim Sabra’yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Romulo’nun satışı sonrası golcü rotasyonunu güçlendirmeyi planlıyor.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, sürpriz bir golcüyü listesine ekledi. Brezilya'dan forvet Janderson'la prensipte anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Ürdünlü 19 yaşındaki İbrahim Sabra ile görüşmelere başladı.

Ülkesinde Al-Wehdat SC takımında forma giyen Sabra 2 kez de Ürdün A Milli Takımı'nda görev yaptı. Geçen sezon Ürdün Premier Ligi'nde 21 maça çıkan İbrahim Sabra 9 gol atıp 1 de asist yaptı.

Geleceğe yatırım olarak görülen İbrahim Sabra'nın en kısa sürede İzmir'e gelmesi bekleniyor. Yerli bir golcüyü de kadroya dahil etmeyi planlayan Göztepe yönetimin, Southampton forması giyen Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun Trabzonspor'a transfer olması durumunda Enis Destan'ı istemeye hazırlandığı bildirildi. Göz-Göz'de Avrupa'dan birçok kulübü peşine takan Brezilyalı yıldız golcü Romulo'nun rekor bir bonservisle satılması bekleniyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir