MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Valilik kararını verdi: Berberler İzmir’de o gün kapalı olacak!
Güncel
29 Temmuz 2024 Pazartesi 14:06

Valilik kararını verdi: Berberler İzmir’de o gün kapalı olacak!

Ticaret Bakanlığı’nın berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Ankara ve İstanbul'daki berberler, pazar günleri çalışmama kararı almıştı. İzmir Valiliği kent ile ilgili kararını verirken Berberler Odası’na Salı günü (yarın) resmi yazı göndermeye hazırlanıyor.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Ticaret Bakanlığı berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasını yürürlüğe sokmuş Ankara ve İstanbul'daki berberlerin pazar günleri kapalı olacağı açıklanmıştı.

Kararın ardından gözler İzmir’e çevrilirken fiili olarak Pazar günü uygulanan karar resmi olarak önümüzdeki Pazar günü ile uygulanmaya başlayacak.

İZMİR'DE BERBER VE KUAFÖRLER PAZAR GÜNÜ KAPALI!

Edinilen bilgiye göre İzmir Valiliği İzmir Berberler Odası’na Salı günü (yarın) resmi yazıyı göndermeye hazırlanırken kararla birlikte İzmir’deki tüm erkek-kadın berber ve kuaförleri Pazar günleri kapalı olacak.

Pazar günleri gelin başı ve damat tıraşı özel izinle yapılabilecek.

Berberler Odası resmi yazıyı tüm üyelerine iletecek. Kimi esnafın karşı çıktığı tartışmalı kararı uygulamadığı tespit edilen işletmelere, idari yaptırım uygulanacak. Resmi yazının yazılması ile birlikte işletmelere yönelik denetimler artırılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmir
 2 Ağustos 2024 Cuma 21:22
Kuaför özellikle erkek kuaför işletmeleri ruhsatı bile yok kalmış Pazar damat tıraşı için izin alacak yoksa ceza kesecez nasıl Bir saçmalık yazacak çok şey var ya neyse
 ANKARA
 29 Temmuz 2024 Pazartesi 18:20
Pazar Gunu İnsani Kesiyorlar Desen Bir Yetkili Gelmez... Haa Haaa Haaa Pazar Gunu Berberler Denetlenecekmis... Haa Haaa Haaaa
 ANKARA
 29 Temmuz 2024 Pazartesi 17:40
Bunlari Denetleyecek Olan Zabita PazarGunu Kolunu Bile Kibirdatmaz... Ki PazarGunleri Tum BerberlerAcik Olacak... Denetleyen Gelsin Denetlesin... Ki!se Kimseyle Alay Etmesin...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir