MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Valilik'ten 'deliller karartıldı' iddiasına açıklama
Güncel
18 Haziran 2021 Cuma 21:34

Valilik'ten 'deliller karartıldı' iddiasına açıklama

İzmir'deki HDP İl binasında Onur Gencer tarafından öldürülen Deniz Poyraz olayı ile ilgili, İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada delillerin karartıldığı iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi.
İzmir'deki HDP İl binasında Onur Gencer tarafından öldürülen Deniz Poyraz olayı ile ilgili, İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada delillerin karartıldığı iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde dün yaşanan, bir siyasi partinin il binasına ve çalışanına yönelik elim olayla ilgili bazı mecralarda yer alan iddialara ilişkin aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti doğmuştur. Olay olduğu andan itibaren tüm adli olaylarda olduğu gibi yargı süreci başlamış ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kontrolünde, polis tüm delilleri toplamıştır. Kamera kayıtlarının silindiği ve bilgisayarlara format atıldığı iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Ayrıca sanığın, valiliğimize ait bir otelde konakladığı veya müştemilatından yararlandığı iddiaları da tamamen gerçek dışıdır."
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir