MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vatandaştan İzmir'de bisiklet turu isyanı: Yüzlerce araçlık kuyruk oluştu!
Güncel
27 Nisan 2024 Cumartesi 11:36

Vatandaştan İzmir'de bisiklet turu isyanı: Yüzlerce araçlık kuyruk oluştu!

İzmir 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na ev sahipliği yaptığı Cumartesi gününde vatandaşlar kapanan yollar nedeniyle isyan etti. Birçok kavşakta olduğu gibi İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinde bulunan Zeytinler Kavşağı’nda uzun kuyruklar oluştu. Bazı araçlar polisin komutlarını dikkate almayarak uyarıcı levha ve işaretleri yıkarak yoluna devam etti.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - İzmir 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz hafta Maratonİzmir’in koşulduğu kentte bu hafta sonu da bisiklet turu nedeniyle toplu ulaşıma düzenleme yapılması ve önemli yolların trafiğe kapanması vatandaşı isyan ettirdi.

İzmir’de ulaşım araçlarının güzergahlarının değişmesi nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarından inerek gidecekleri yerlere yürüyerek ulaşmak zorunda kaldı. İzmir'in metropol ilçesi Konak'ta vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana arterlerin kapanması trafiğin kitlenmesine neden oldu. 

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında kentte birçok yol trafiğe kapanırken İzmir-Çeşme Otoyolu üzerinde bulunan Zeytinler Kavşağı polis tarafından geçici olarak kapatıldı.

Vatandaşlar saat 09.30’dan beri yüzlerce aracın beklediğini kaydederken 13:30’a kadar dönüşün kapalı olacağının kendilerine bildirildiğini aktardı. Sürücülerin oluşan kuyruktan dolayı isyan ettiği bildirilirken onlarca aracın ise uyarıları dikkate almayarak polis bariyerini yıkıp geçerek yoluna devam ettiği öğrenildi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ömerömer
 28 Nisan 2024 Pazar 17:41
O gün, Özel Güvenlik sınavı vardı. Sınava yetişemeyenler oldu.
 Çaresiz baba
 28 Nisan 2024 Pazar 02:35
Yazıklar olsun bugün üniversite açık öğretim sınavı vardı hiç mi akıl etmediniz sınava girilecek okul yollarını kapattınız navigasyon açık gösterdi bize yapacak bir şey yok diyen polislere emniyete organizasyonu buhale getirenlere yazık benim kızım sınava giremedi bu olayda kimin ihmali varsa Allah onlarada benim yasadıgım çaresizliği çocuklarında yaşatsın olsun ya ne olcak bikez daha harçparası öderiz bir yıl daha bekleriz bisiklet turu çok daha önemli neyapalım işte bizde budevlete ço?uk okutalım diye uğrasalım
 Ekrem
 28 Nisan 2024 Pazar 02:34
İnsanlara eziyet değilmi.Ben bugün işe geç kaldığım için azar işittim.
 Filiz
 27 Nisan 2024 Cumartesi 18:00
Benim 14.30 biletim vardı otogara yarım saatlik yola 2 saatte gittiğim için biletim yandı mağdur oldum etkinlik düzenleyecekseniz lütfen ona göre bir düzenleme yapın yapın ki insanlar mağdur olmasın rezillik resmen
 Bahadır nalbantoğlu
 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:51
Yazıklar olsun,insanlar işlerine gidemedi,hastalar yaşlılar yollarda kaldı.Bu kadar düzensiz plansız iş yapılmaz batsın bisiklet yarışınız
 Hasan
 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:32
Bir avuç bisiklet li yüzünden bu işkenceyi çekmek zorunda kalıyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir