MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Ahmet Kural ifade verdi: İşte ilk açıklaması
Magazin
5 Kasım 2018 Pazartesi 15:47

Ve Ahmet Kural ifade verdi: İşte ilk açıklaması

Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi. Kural adliye çıkışı yaptığı açıklamada, "Asılsız iftiraf yargısız insaf yapanlara bunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla ilgili olarak savcılığa ifade verdi.

Ahmet Kural'ın avukatı yaptığı açıklamada, "Kamuoyu ile paylaşmama kararı aldık. Olayı tüm ayrıntılarıyla içeride anlattık. Toplum tek taraflı yönlendirilmiş ve algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatı olan meslektaşımı da şikayet edeceğim. Müvekkilime yapılan asılsız iddialar hakkında yasal sürece yarından itibaren başlıyoruz" dedi. 

Ahmet Kural ise konuyla ilgili şöyle konuştu: "Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağım. Benim için yeni bir başlangıç. Böyle bir olayın içinde olduğum için herkesten tekrar özür diliyorum. Asılsız itiraf yargısız insaf yapanlara bunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir