MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Akşener ilan etti: İzmir'in o ilçesinde başkan yeniden aday!
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:45

Ve Akşener ilan etti: İzmir'in o ilçesinde başkan yeniden aday!

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran’ın adaylığı üzerine başka partiye transfer ve çekilme iddialarının gölgesinde günlerce gündemi meşgul eden kriz aşıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında kürsüye çıkan Duran'ın elini kaldırarak Tire Belediye Başkanı'nın 31 Mart'te yapılacak yerel seçimlerde de partinin adayı olacağını açıkladı. 

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’de İzmir özelindeki aday belirleme süreci devam ederken, partinin İzmir’de yerelde tek iktidarda olduğu ilçede yaşanan kriz çözüldü. 

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran’ın adaylığı üzerine başka partiye transfer ve çekilme iddialarının gölgesinde günlerce gündemi meşgul eden kriz parti için önemli temaslarla aşıldı. 

Genel Merkez, İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan ve İzmir Milletvekillerinin Tire Belediye Başkanı Duran ile yürüttüğü istişarelerden olumsu sonuç alındı. Süreçte ayrıca Duran’ın ilçede kendi yaptırdığı saha araştırmaları ve anketlerin sonuçlarının etkisiyle de aday olma kararında önemli rol oynadığı bildirildi. 

İYİ Parti'de Duran'ın Tire'den yeniden adaylığı da bugün mecliste gerçekleşen grup toplantısında resmileşti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında kürsüye çıkan Duran'ın elini kaldırarak Tire Belediye Başkanı'nın 31 Mart'te yapılacak yerel seçimlerde de partinin adayı olacağını açıkladı.

Duran kürsüye İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Adayı Ümit Özlale ve İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan ile birlikte çıktı. İYİ Parti İzmir heyeti Lider Akşener ile birlik fotoğrafı verdi. 

?DURAN'DAN İLK MESAJLAR
Tire Belediye Başkanı kürsüden partililere seslendiği konuşmasında, "Beni bu makama tekrar layık görerek aday gösteren başta Sayın Genel Başkan Meral Akşener ve tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum. Görev süremiz dahilinde mesleki tecrübemizi emrine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde de mesleki tecrübemizin yanı sıra geçen 5 yılda edindiğimiz belediyecilik tecrübesiyle şehr-i muazzam, taht-ı kadim yeşil Tire'nin güzel insanlarına en iyi şekilde hizmet edeceğimiz müjdelemek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir