MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve CHP'de Aslanoğlu sahaya indi: Törenin ardından pazar mesaisi!
Politika
12 Ocak 2023 Perşembe 10:57

Ve CHP'de Aslanoğlu sahaya indi: Törenin ardından pazar mesaisi!

CHP İzmir’in yeni İl Başkanı Aslanoğlu dün resmen göreve başlamasının ardından il yönetimi ile Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi. Aslanoğlu, Atatürk'e bağlılık vurgusu yaptığı konuşmanın ardından Menderes ilçesinde saha çalışmalarına katıldı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu kararıyla İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Şenol Aslanoğlu dün gerçekleştirilen devir-teslim töreninin ardından il yönetimi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi. 

İl yönetimi ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştiren Aslanoğlu basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. 

"ATATÜRK’E OLAN BAĞLILIĞIMIZI HAYKIRMAK İÇİN BURADAYIZ!"
Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılıklarını bildirmek için burada olduklarının altını çizen Aslanoğlu, ‘’Aslında bu mücadeleyi başlatan partimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e bağlılıklarımızı bildirmek onun ışığında devam edeceğimizi bir kez daha haykırmak için buradayız. Dün de söylediğimiz gibi bir topu topu on 100 metremiz var bugün burada başlayan şey daha önce arkadaşlarımızın sürdürdüğü tüm çalışmalar bugün de devam ediyor. Buradan saha çalışmasına gidiyoruz, Menderes’te olacağız. Yarın Kemalpaşa’da olacağız, çalışmalar başladığı gibi devam edecek’’ dedi. 

"İNŞALLAH İKTİDARIN İLK İL BAŞKANI OLMAK BANA NASİP OLUR"
İl Başkanlığına atandığında hissettiği duyguları açıklayan CHP İzmir’in yeni il başkanı, ‘’İlk haber aldığınız zaman tabi ki bir heyecan hissediyorsunuz bu heyecan zaten bütün örgütün hepsinde var. Güzel bir dönem inşallah iktidarın ilk il başkanı olmak da bana nasip olur’’ dedi. 

‘YÖNETİM GÖREVDE KALACAK MI’ SORUSUNU YANITLADI!
CHP İzmir’de il başkanlığına Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının ardından gözler yönetim kurulunun görevde kalıp kalmayacağına çevrilirken konu hakkında konuşan Aslanoğlu, "Aynı şey devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Çok üzün süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler, değiştirmeyecekler. Göreceğiz... Ama sahada çalışmalarımız devam ediyor, herkes örgüt mücadelesini her koşulda, her yerde sürdürecek’’ dedi. 



SAHAYA İNDİ! 
Öte yandan Aslanoğlu ve CHP İzmir Örgütü çelenk törenin ardından soluğu Menderes'te aldı. CHP İl Başkanı beraberindeki heyetle birlikte ilçe pazarında vatandaşın ve esnafın nabzını tuttu. İlçe pazarında esnaf ve vatandaşı dinleyen Aslanoğlu, pahalılıktan dert yanan vatandaşlara “Az kaldı, bu kötü günleri dayanışmayla atlatacak, sebep olanlardan birlikte kurtulacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir