MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Kocaoğlu iktidar mesajlarıyla sahada!
Politika
25 Nisan 2023 Salı 08:24

Ve Kocaoğlu iktidar mesajlarıyla sahada!

Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Kocaoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, partimiz CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız" mesajıyla sahaya indi.
15 yıllık görev süresiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda rekor kıran Aziz Kocaoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesinde kolları sıvayıp yeniden sahaya çıktı.



İlk olarak Bayındır ve Zeytinova’ya giderek vatandaşlarla buluşan Kocaoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, partimiz CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız. Buna içtiğimiz su, soluduğumuz hava kadar ihtiyacımız var. Ülkemizin esenliği, demokrasimizin geleceği ve hak-hukuk-adalet için, özellikle de çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için bu seçimi kazanacağız, kazanmalıyız" diye konuştu.

Kocaoğlu’na Bayındır temasları sırasında CHP İl Başkan Yardımcısı Leman Tunus, İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Bayındır’ın eski belediye başkanları Alaeddin Çabuk ve Ufuk Sesli, eski belde belediye başkanları, kooperatif başkanları, CHP Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile ESHOT ve İZFAŞ'ın eski Genel Müdürü Gül Şener de eşlik etti.

ADAYLIĞI ÇEKİLEN SEZER DE EKİPTE! 
Öte yandan Kocaoğlu ile saha çalışmalarına katılan isimler arasında İZBETON eski Genel Müdürü Hüseyin Sezer de yer aldı. Sezer, CHP’nin İzmir 2. Bölge milletvekili aday listesine 8. sıradan girmiş ancak aynı gün yapılan bir değişiklikle yerini Hacer Foggo’ya bırakmıştı.



Uzunu süre sonra indiği sahada büyük ilgi göre Kocaoğlu'nun seçim turlarına Çarsamba günü Menemen ile devam edeceği, Perşembe günü Bergama, Cuma günü de Kınık’ı ziyaret etmesi ve çalışmalarını seçim gününe kadar sürdürmesi bekleniyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir