MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Kocaoğlu topa girdi: Delegelerle telefon mesaisi!
Politika
19 Temmuz 2018 Perşembe 17:10

Ve Kocaoğlu topa girdi: Delegelerle telefon mesaisi!

CHP’de olağanüstü kurultay tartışmalarının gölgesinde imza hareketinin başlamasının ardından tavrı merak konusu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu hamlesini yaptı. Başkan Kocaoğlu’nun delegeleri arayarak, 'imza mesajları' verdiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 24 Haziran’daki seçimlerden partisinden 8 puan fazla oy oranı yakalamasıyla başlayan olağanüstü kurultay tartışmaları muhaliflerin düğmeye basmasıyla harekete dönüşmüştü. 

Partide Muharrem İnce’yi destekleyen muhalifler hafta başında 81 ilde kurultay için noter aracılığıyla resmi imza hareketi başlatmıştı.

İmza hareketi öncesi kurultay tartışmaları sürecine yaptığı çifte ‘değişim’ açıklamasıyla damga vuran Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun muhaliflerin düğmeye basması sonrası tavrı merak konusu olmuştu. 

Hareketin başlamasından bu yana geçen 4 günde delegelere imza için herhangi bir telkinde bulunmayan Başkan Kocaoğlu hamlesini yaptı. 

Kocaoğlu’nun İzmirli kurultay delegelerine telefon açarak 'imza mesajları' verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Kocaoğlu telefon mesaisinde delegelere “İş bitmiştir, dışarıda kalmamak lazım… Yine de karar sizin… Ben gerekli mesajları vermiştim ancak Genel Merkez bu mesajları almadı” mesajını verdi.  
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet Akgül
 19 Temmuz 2018 Perşembe 22:50
Alaattin Yüksel ve Aziz Kocaoglu’nun CHP’ye verdigi zarar,AKP’nin tüm üyeleri kapi kapi dolassalar bu kadar olamazdi.
 Cengiz cansız
 19 Temmuz 2018 Perşembe 21:11
Sn kocaoğlu huyu kurusun karışmasa şaşardım delegeleri arayıp kimbilir ne vaadlerde bulundu delege kendi iradesine saygı göstermek lazım
 izmirli
 19 Temmuz 2018 Perşembe 18:48
şu CHP ye gerçekten çok yazık. Aziz kocaoğlu eskiden kılıçdaroğlu nun destekçisiydi. aday gösterilmeyince İNCECİ oldu birden. demekki sonuç olark CHP önemli değil benim koltuğum ve arkadaşlarımın koltuğu önemli diyor ÇOK YAZIK. 40 yıl geçse aziz bey zihniyeti bu partiden uzaklaşmadığı sürece iktidar olmayı unutsun CHP . birde aziz bey işe adlıklarının mesheplerini açıklasın ilçe belediyelere gönderdiği yöneticiler dahil şirketlerinin ge elmüdürleri dahil. bu kafalar var olduğu sürece CHP İKTİDAR O-LA-MAZ
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir