MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Mithatpaşa Alt Geçidi açılıyor...
Yerel Yönetimler
13 Kasım 2017 Pazartesi 10:24

Ve Mithatpaşa Alt Geçidi açılıyor...

Konak Mithatpaşa Alt Geçidi Projesi büyük oranda tamamlandı. Trafik, 15 Aralık'ta alta alınacak. Trafiğin alta alınmasıyla üstteki meydan düzenlemesi daha hızlı ilerleyecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Konak Mithatpaşa Alt Geçidi Projesi büyük oranda tamamlandı. Trafik, 15 Aralık'ta alta alınacak. Trafiğin alta alınmasıyla üstteki meydan düzenlemesi daha hızlı ilerleyecek. 

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda Mithatpaşa Parkı’nın yenilenmesi ve üst yapıya rekreasyon alanı oluşturulması kapsamında yer altına alınan yol inşaatı için 1500 adet fore kazık çakılmıştı.

Büyükşehir’in İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi' kapsamında, ortaya çıkacak 71 bin 500 metrekarelik alanın adı 15 temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı olacak. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte son çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Buğra Gökçe, projenin son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Gökçe, “Mithatpaşa Altgeçidi'nde sona gelindi. Önümüzdeki ay trafiği alta almış, tramvay geçişini üstten yapmış olacağız. Meydan düzenlemesi de eşzamanlı yürüyor. Önümüzdeki yıl İzmir eşsiz bir meydan ve yaşam alanı daha kazanacak" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir