MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlıyor!
Güncel
15 Ekim 2023 Pazar 08:53

Ve Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Şehir Hastanesi'nin yarın hasta kabulüne başlayacağını duyurdu. Öte yandan Bakan Koca'nın imzasıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp, yeni kurulan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin Başhekimi olarak atandı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir Karşıyaka Çevre Yolu yanındaki alanda 2017'de yapımına başlanan 628 bin metrekare kapalı alana sahip Bayraklı Şehir Hastanesi’yle ilgili 2 flaş gelişme yaşanıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın imzasıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp, yeni kurulan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin Başhekimi olarak atandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Şehir Hastanesi'nin yarın hasta kabulüne başlayacağını duyurdu.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2 bin 60 yataklı İzmir Şehir Hastanesi'nin, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip olduğunu belirtti.

Toplam kapalı alanı 628 bin 15 metrekare olan hastanenin, 337 polikliniği, 54 ameliyathanesi, 374 yoğun bakım ve 30 diyaliz yatağının bulunduğu bildiren Koca, şunları kaydetti:

"İzmir Şehir Hastanesi, genel hastane ile birlikte kadın doğum ve çocuk hastanesi, kalp damar ve kardiyoloji hastanesi, onkoloji hastanesi, fizik tedavi hastanesi, adli psikiyatri hastanesi, kemik iliği merkezi, organ nakli merkezi, inme merkezi, uyku merkezi ve iperbarik oksijen tedavi merkezini içeriyor. Yarın, İzmir için sağlıkta yeni bir gün olacak. İzmir Şehir Hastanesi yarın hasta kabulüne başlıyor. İzmir Şehir Hastanesi hayırlı olsun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tarık budak
 15 Ocak 2024 Pazartesi 12:21
Memlekete hayırlı uğurlu olsun yapanlardan Allah razı olsun manisa kırkagaçtan geldim çocuğumu getirdim inanılmaz ilgi alaka var çalışanlarda personelde çok kaliteli buradan başhekim prof Dr ORHAN GÖKALP e teşekkür ederim çocuk nefroloji çocuk bölümü Doç Dr Eren SOYALTIN ve yardımcısı OMER BERİK e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim
 Mustafa
 16 Ekim 2023 Pazartesi 23:51
Ulaşımıda bırakın seçtiğiniz tunç soyer yapsın hastahane inşaatına başlandığı zaman tunç soyer ulaşım için plan proje yapsaydı
 Nidai Bebek
 16 Ekim 2023 Pazartesi 20:48
İzmirimize hayırlı olsun emeği geçenlere Allah uzun ömürler versin inşallah. Not yakınında mahalleden yaya olarak gitmek için yaya yolu yok herkes araca binmek zorunda herksinde aracı yok biz emeklileri zaten kimse düşünmüyor vatan sağ olsun deyip geçiyoruz Hayırlı olsun.cengizjan mah sakiniyim hastane karşısı.
 SALİH CENGİZ
 16 Ekim 2023 Pazartesi 18:10
Hastahaneniz izmirimize hayırlı olsun beklentimiz İzmirli vatandaş olarak güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet bekliyoruz büyük Bir sorunda belediye hatlı otobüs çıkarmasi karşıyaka ve İzmir yönünden çok faydalı olacağını düşünüyorum .
 Hüseyin Gül
 16 Ekim 2023 Pazartesi 17:31
Hayırlı olsun.Emeklerinize sağlık
 Kıymet duman
 16 Ekim 2023 Pazartesi 17:01
Bu hastane sadece oralarda oturanlara hizmet verir ben esrefpasa tarafındayım nasıl gider gelirim muaneye gittim diyelim ertesi gün tahlillete gitmek gerekiyor tahlile gittin sonuçlara gitmek gerekiyor ömrü yollarda tüketicez okadar çok anlatılacak eksileri var sayfalar yetmez var olan hastanelerimizi bıze bırakın lütfen
 Zehra
 16 Ekim 2023 Pazartesi 13:16
Hastaneye eleman alimi yapiyomusunuz diyaliz teknikerligine
 Hayırlı olsun olması çokgüzel
 16 Ekim 2023 Pazartesi 13:09
Birde ulaşım sorunu var arabası olmayan kişi nasıl gidecek acilen ulaşım sorunu çözmek lazım
 ALİ ONUR
 16 Ekim 2023 Pazartesi 12:44
Annem kalp hastası bu gün randevu için 182 yi aradım böyle bir bilgiden haberimiz yok deyip randevuyu veremedi Yorumu sizlere bırakıyorum
 Fuat Bölücü
 16 Ekim 2023 Pazartesi 10:22
Böyle bir projeye başlarken Raylı sistemle ulaşım için gerekli projenin birlikte yürütülmesi gerekmez mi . Otogar var Raylı sistemi yok. Şehir Hastanesi yapıyorsunuz raylı ulaşım imkanı yok. Hastanenin hayırlı olmasını diliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir