MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve Zeybekci teşkilat turuna çıktı: 3 ilçede ne mesaj verdi?
Politika
25 Aralık 2018 Salı 11:07

Ve Zeybekci teşkilat turuna çıktı: 3 ilçede ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de sahaya indi. Teşkilat turuna çıkan Zeybekci sırasıyla Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka'da partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken, parti bugüne kadar yerelde hiç iktidar olamadığı İzmir'de, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi açıklanmıştı.

Adaylığının açıklanmasının hemen ardından İzmir’e gelen Zeybekci teşkilatla bir dizi toplantı gerçekleştirmişti. Zeybekci, sahaya inerek öncelikli olarak ilçe teşkilatları turuna çıktı.

Zeybekci’nin ilk durağı yerel seçim süresince ikamet edeceği Bornova oldu. Zeybekci AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı ziyareti soransı sırasıyla Bayraklı ve Karşıyaka'da partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Zeybekci partisinin ilçe binalarının bulunduğu alandaki esnafı da ziyaret ederek 'hayırlı işler' diledi. 

Zeybekci'nin teşkilat turunun hem tanışma ve kaynaşma hem de yerel seçim sürecinde alanda yapılacak çalışmalar noktasında fikir alışverişinde bulunma amacı taşıdığı öğrenildi.

Zeybekci'nin ziyaretlerde teşkilata, " İzmir’de başarılı olacağız. Sizlere güveniyorum. Sokak sokak mahalle mahalle kapı kapı çalışacağız" dediği öğrenilirken, AK Parti'nin Büyükşehir Adayı CHP'li yerel yönetimlerin de başarısız olduğunu ifade ettiği belirtildi.

Zeybekci'ye İl Başkanı Aydın Şengül de eşlik ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir