MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YSK'nın İstanbul kararı sonrası CHP İzmir İl Başkanı Yücel o ziyareti rafa kaldırdı
Politika
6 Mayıs 2019 Pazartesi 23:49

YSK'nın İstanbul kararı sonrası CHP İzmir İl Başkanı Yücel o ziyareti rafa kaldırdı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Salı günü AK Parti’nin yeni İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye yapacağı ‘Hayırlı olsun’ ziyaretini ileri bir tarihe erteledi.

GERÇEKİZMİR – Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. 4'e karşı 7 oy ile alınan karar, sandık kurullarının oluşumundaki usulsüzlük iddiasına dayandırıldı. İstanbul'da yeniden seçim, 23 Haziran'da yapılacak.

İstanbul’la ilgili yaşanan gelişme sonrası CHP’de MYK toplanırken, tüm milletvekilleri ve PM üyeleri Ankara’ya çağrıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de flaş bir karara imza attı. Yücel, Salı günü saat 11:00’de gerçekleştirileceği duyurulan AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyaretini erteleme kararı aldı. Yücel, AK Parti’nin yeni İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye ‘hayırlısı olsun’ ziyaretinde bulunacaktı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından basın mensuplarına ziyaretin iptali, “ Değerli basın mensupları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tarafından Salı günü gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadeleriyle duyuruldu.

Yücel'in, il başkanlarının Ankara'ya çağrılma durumunun bulunmasının yanısıra, ziyaretin zamanlama açısından doğru olmayacağı için erteleme kararı aldığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir