MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yarış kesinleşti... Özel'e bilgi verildi... Divan başkanı belli oldu!
Politika
26 Eylül 2024 Perşembe 19:59

Yarış kesinleşti... Özel'e bilgi verildi... Divan başkanı belli oldu!

CHP İzmir'de cumartesi günkü il gençlik kolları kongresinde yarış yaşanması kesinleşti. Kente gelen 2 MYK üyesi kongrede 2 adaylı yarışın yaşanacağı bilgisini Genel Başkan Özel'e verdi. Kongrenin divan başkanı da belli oldu. Kongrede divan başkanlığı görevini İstanbul Gençlik Kolları Eski Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ali Gökçek yapacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde gözler 28 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek İl Gençlik Kolları Kongresi’ne çevrildi.

Karabağlar İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ayça Gülenç ve Karşıyaka İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcısı Ruhsar Selis Çelik adaylık kararı almış ve ilçe turuna çıkmıştı.

AYTEKİN'DEN İL KONGRESİ MESAJI: UZLAŞI ZORUNLULUĞU YOK-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Merkez İzmir’deki il kongresine müdahil olmuş, adaylara 'bekleyin' talimatı gitmişti. Adayların arkasında belediye başkanlarının da taraf olması nedeniyle sürece müdahil olan CHP Genel Merkezi Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftçi’yi İzmir’e göndermişti.

İl binasında adaylar ve gençlik örgütüyle bir dizi görüşme yapan 2 MYK üyesinden Aytekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Bir uzlaşı zorunluluğu yok. Herkes kendi iddiasını ortaya koymuş. Bizim de görevimiz o iddianın gerçekleşmesini sağlamak” açıklamasında bulunmuştu.

ÖZEL BİLGİLENDİRİLDİ!

Edinilen bilgiye göre uzlaşı mesaisi tamamlandı ancak uzlaşı çıkmadı. Genel Başkan Yardımcıları Aytekin ve Çiftçi yarış yaşanacağı bilgisini Genel Başkan Özgür Özel'e verdi.

DİVAN BAŞKANI BELLİ OLDU

Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek kongrenin divan başkanı da belli oldu. Kongrede divan başkanlığı görevini  İstanbul Gençlik Kolları Eski Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ali Gökçek yapacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir