MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yarıyıl tatili Bornova’da bir başka güzel geçti
Yerel Yönetimler
5 Şubat 2018 Pazartesi 14:00

Yarıyıl tatili Bornova’da bir başka güzel geçti

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, dopdolu bir yarıyıl tatili geçirdi. Tiyatrodan sihirbaz gösterilerine, gezilerden çizgi kahramanların başrolde olduğu eğlencelere kadar minikler için özel pek çok etkinlik düzenlendi.

Bornovalı çocuklar, Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleriyle dopdopu bir yarıyıl tatili geçirdi. Sömestre özel olarak hazırlanan program kapsamında Büyük Park içerisindeki Bornova Belediyesi Kültür Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ve Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile Altındağ Atatürk Kültür Merkezi olmak üzere ilçenin dört bir yayında pek çok etkinlik gerçekleştirildi.

Çocuk Kulübü üyeleri, Hacivat ve Karagöz, Çikolota Kral, Kırmızı Başlıklı Kız ve Pinokyo, Miço ve Obur Usta isimli oyunlarla tiyatro keyfi yaşadı. Sihirbaz gösterilerini dikkat izleyip oyunlara katılan minikler, gönüllerince eğlendi, palyaçolar eşliğinde dans etti.

Minikler, keyifli ve eğlenceli programın yanı sıra Belkahve’de Bornova Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ata Anı Evi’ni de gezdi. Belgesel gösterimiyle İzmir’in Kurtuluşu ve Milli Mücadele’nin nasıl kazanıldığıyla ilgili önemli bilgiler öğrenen çocuklar, bu özel mekanda bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir