MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yatırımcısı gülemiyor: Altın fiyatlarında karışık seyir
Ekonomi
21 Mayıs 2025 Çarşamba 08:53

Yatırımcısı gülemiyor: Altın fiyatlarında karışık seyir

Altın yatırımcısının yüzü son günlerde gülmüyor. Kısa süreli yükseliş in ardından ABD kaynaklı gelişmeler karışık seyir yaratıyor.

Küresel ekonomi ABD ekseninde hareket etmeyi sürdürüyor. ABD Başkanı Donald Trump’ın aldığı kararların etkileri ortaya çıkmaya başladı.

Risk iştahı azalan altın da sakin seyre yöneldi.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in ABD’nin notunu yıllar sonra düşürmesiyle birlikte piyasalarda hareketlilik başladı. ABD tahvil getirileri yükselirken ABD borsalarına satış geldi.

Risk algısı değişen yatırımcılar nedeniyle altın da yataya yakın karışık seyrediyor.

ONS ALTIN

Ons altın güne 3291 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 3285 dolar, en yüksek de 3314 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 3302 dolardan işlem geçiyor.

GRAM ALTIN

Gram altın güne 4107 liradan başladı. Gün içinde en düşük 4100 lira, en yüksek de 4138 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 4122 liradan alıcı buluyor. (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir