MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yazar Cem Akaş hayatını kaybetti!
Güncel
28 Ekim 2026 Çarşamba 12:06

Yazar Cem Akaş hayatını kaybetti!

Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni, yazar, editör ve çevirmen Cem Akaş yaşamını yitirdi. Akaş’ın 19 yaşındaki oğlu Can Akaş da geçen hafta kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş’ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Yazar, editör ve çevirmen kimliğiyle tanınan Akaş’ın ölüm haberi, yayınevinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla paylaşıldı.

Can Yayınları, X hesabından yayımladığı mesajda, “Değerli çalışma arkadaşımız, dostumuz, Genel Yayın Yönetmenimiz; yazar, editör ve çevirmen Cem Akaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerini kullandı.

OĞLU CAN AKAŞ’I GEÇEN HAFTA KAYBETMİŞTİ

Cem Akaş ile fotoğraf sanatçısı Esra Özdoğan’ın 19 yaşındaki oğulları Can Akaş, geçen hafta yaşamını yitirmişti. 19 Ekim’de hayatını kaybeden Can Akaş, 20 Ekim’de Marmara İlahiyat Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Aile, Can Akaş’ın ölüm nedeninin elektronik sigara kullanımı olduğunu açıklayarak bu konuda farkındalık oluşturulması çağrısında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir