MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni kurulan partilerin İzmir’deki teşkilatlanma raporu!
Politika
3 Mayıs 2022 Salı 07:55

Yeni kurulan partilerin İzmir’deki teşkilatlanma raporu!

Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Memleket Partisi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor… İşte 3 cepheden teşkilatlanma raporu…
Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – Siyaset gündemi yeniden erken seçim tartışmalarıyla alevlenirken, yeni partiler de teşkilatlanma çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ve Memleket Partisi de ülke genelinde olduğu gibi İzmir’de de yoğun bir teşkilatlanma mesaisi sürüyor.

İŞTE 3 CEPHEDE SON DURUM

GELECEK PARTİSİ
2019 yılında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi’nin İzmir’in 17 ilçesinde teşkilatı bulunuyor. Parti teşkilatlanmada revizyona giderken geri kalan 13 ilçede çalışmalar pandemi nedeniyle sekteye uğrasa da devam ediyor.

DEVA PARTİSİ
2020 yılında eski Dışişleri Bakanı Ali Babacan tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) ise İzmir’de 27 ilçede teşkilatlanmayı tamamlamış durumda… Partinin teşkilatı bulunmayan ilçeler Beydağ, Çeşme ve Selçuk.

MEMLEKET PARTİSİ
2021 yılında eski Cumhuriyet Halk Partili (CHP) ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi İzmir’de 18 ilçede tabela asmış durumda… Partinin çalışmaları Karşıyaka, Çiğli, Ödemiş ve Bornova’ya yoğunlaşarak devam ediyor. Bu 4 ilçede kısa sürede ilçe başkanlıklarının kurulması bekleniyor.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir