MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yer Adana, Başkan Akpınar sahada!
Politika
13 Ocak 2018 Cumartesi 11:42

Yer Adana, Başkan Akpınar sahada!

Kaleme aldığı ‘Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk’ kitabıyla ülkedeki fuarlarda imza günlerine katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar'ın son durağı Adana oldu. Adana Kitap Fuarı için gittiği kentte Başkan Akpınar, sanayi sitesini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR – Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar, otobiyografisini kaleme aldığı  ‘Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk’ kitabını ülkenin dört bir yanındaki fuarlara katılarak vatandaşlar için imzalıyor.

Akpınar’ın yeni durağı Adana oldu. Geliriyle Karşıyaka’nın Filizleri’ne burs desteği sağladığı kitabının imza günü için Adana Kitap Fuarı’na katılan Akpınar, Adana, Mersin ve çevre illerden gelecek vatandaşlarla buluşacak.

Akpınar fuar öncesi soluğu alanda aldı. Başkan Akpınar, Adana Seyhan'da sanayi sitesini ziyaret etti ve işçilerle bir araya geldi. İşçilerle kahvaltı yapan Akpınar, ülkenin genel durumuna yönelik sohbet gerçekleştirdi. Akpınar, özellikle hükümetin dış politikada yaptığı yanlışlara dikkat çekti, ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Akpınar siyasetin insanları ayrıştırmaması gerektiğine yönelik mesajlar verdi. İşçilerin sorunlarını da dinleyen Akpınar, Karşıyaka’da yaptığı çalışmalardan da söz etti.

Akpınar, Adana’daki Fuar’ın ardından İzmir’e dönmeyecek ve Gaziantep’e geçecek. Akpınar Antep’te yerel yönetimlerle ilgili bir panele katılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir