MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yer İzmir: 'Donumuza kadar aldılar' gerçek oldu!
Güncel
26 Temmuz 2024 Cuma 09:31

Yer İzmir: 'Donumuza kadar aldılar' gerçek oldu!

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, İzmir Dikili’de bir vatandaşın evindeki eşarp ve başörtüsünden içinde iç çamaşırlarının olduğu gardolabına kadar birçok eşyaya icra getirildiğini anlattığı bir yazı kaleme aldı. Öztürk olaya tepki gösterdi.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, İzmir Dikili’de bir vatandaşın evindeki eşarp ve başörtüsünden içinde iç çamaşırlarının olduğu gardolabına kadar birçok eşyaya icra getirilmesine tepki gösterdi.

Öztürk, yazısında, “Hani halk arasında elinde avucunda olanlar alındığında, el konulduğunda ‘Donumuza kadar aldılar’ denilir. Şaka değil, aralarında vatandaşın iç çamaşırları, evde bulunan bir kilo toz şeker ve çay bardağının bile haczedildiğini öğrendik” diye yazdı.

Öztürk yazısında şu ifadeleri kullandı “Devlete ait ilan.gov.tr internet adresindeki haczedilen ve satışa sunulacak olanlar arasında bir paket toz şeker bile var. Yalnız o değil, başörtüsü, elbise askısı, küçük mutfak tüpü, şapka, süs çiçekleri de vatandaşımızın içinde bulunduğu durumu göstermesi açısından da çarpıcı. Yani gariban birisinin evi haczedilmiş. Bunların yanı sıra içinde iç çamaşırlar ve elbiselerin olduğu gardrop, kömür sobası, plastik tabure, tül perde, yolluk, çay bardağı, sürahi, pet su şişesi, peçete gibi ürünlerinde haczedildiğini ilanda okuyunca ‘Artık bu kadar da olmaz ki’ diyorsunuz.”

Öztürk, icra yoluyla “Ev eşyaları dekorasyon malzemeleri” ifadeleriyle satışa çıkarılan eşyaların listesini paylaştı:

- Eşarp ve başörtüsü: 200 TL - İçinde iç çamaşır ve elbiselerin olduğu gardolap: 500 TL - 1 paket toz şeker: 100 TL - Büyük boy pet şişe: 100 TL - Tava : 50 TL - Tül Perde : 250 TL - Sofra bezi : 150 TL - Minder : 100 TL - Terlik : 100 TL - Çarşaf : 50 TL - Havlu : 100 TL - Süs çiçeği : 50 TL - Sürahi : 100 TL - Defter : 50 TL - Peçete : 100 TL - Plastik Sandalye: 25 TL - Ahşap Askı : 50 TL - Kova ve leğen : 200 TL - Dikiş makinesi : 250 TL - Kömür sobası : 300 TL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir