MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti!
Güncel
16 Mart 2025 Pazar 16:53

Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden 'Davacı' ve 'Postacı' ile adını duyuran oyuncu Gülümser Gülhan'dan kötü haber geldi. Oyuncu Ahmet Gülhan eşi Gülümser Gülhan'ın ölüm haberini duyurdu.

Türk sinemasının efsane yapımlarıyla tanınan oyuncu Gülümser Gülhan hayatını kaybetti.

'DAVACI' VE 'POSTACI' İLE ADINI DUYURMUŞTU

Gülhan özellikle Kemal Sunal, Fatma Girik ve Erdal Özyağcılar ile birlikte rol aldığı 'Postacı' filminde Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı 'Latif' karakterinin eşi 'Petra' rolüyle gönülleri fethetmişti.

Usta oyuncunun ölüm haberini, Film-San Vakfı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Vakıftan gelen açıklamada "Oyuncu H. Gülümser Gülhan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

"YARIM ASIRLIK EŞİMİ KAYBETTİM"

Kendisi gibi oyuncu eşi Ahmet Gülhan da acı haberi paylaştı. Ahmet Gülhan, "Yarım asırlık eşimi kaybettim. Acım sonsuzdur" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir