MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıl 2022: Cin çıkarma seansında 1 ölü, 6 gözaltı!
Güncel
19 Kasım 2022 Cumartesi 16:11

Yıl 2022: Cin çıkarma seansında 1 ölü, 6 gözaltı!

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Suriye uyruklu bir kişinin "cin çıkarma" bahanesiyle yapılan müdahalede hayatını kaybetmesine ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden 38 yaşındaki Hasan Alluş'un otopsisinde; boynunda boğmaya bağlı izler, boynunda ve kaburgalarında da kırıklar tespit edildi. Alluş'un boğulduktan sonra kalp masajı yapılırken kaburgalarının kırıldığı değerlendiriliyor.

Konya'da iddiaya göre, Ereğli ilçesinde ikamet eden Hasan Alluş (38), ailesiyle yaşadığı sıkıntı nedeniyle Ziya Gökalp Mahallesi Şair Zihni Caddesi'ndeki Suriyeli İbrahim A'nın (39) evine gitti.

NEFESSİZ KALDI FENALAŞTI

AA'da yer alan habere göre İbrahim A'nın "cin çıkarma" bahanesiyle yaptığı müdahalede nefessiz kalan Alluş fenalaştı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alluş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili İbrahim A. ile Alluş'un ailesinden H.A. (37), İ.E.H. (37), Y.A. (30), V.A. (17) ve H.A. (15) gözaltına alındı. ??????

BOYNUNDA VE KABURGALARINDA KIRIK VAR

DHA'da yer alan habere göre de Alluş'un otopsisinde boynunda boğmaya bağlı izler, boynunda ve kaburgalarında da kırıklar tespit edildi. Alluş'un boğulduktan sonra kalp masajı yapılırken kaburgalarının kırıldığı değerlendiriliyor. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir