MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldırım'dan Büyükşehir'e 'yağış' çıkışı: Sınıfta kaldı!
Politika
18 Ocak 2018 Perşembe 12:59

Yıldırım'dan Büyükşehir'e 'yağış' çıkışı: Sınıfta kaldı!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım kentte yaşanan şiddetli fırtına ve yağışın etkisiyle hayatın felç olması sonrası yerel idareyi eleştirdi.
GERÇEKİZMİR – İzmir’de şiddetli lodos ve yağışın etkisiyle felaket filmleri gibi bir gün yaşanırken, AK Parti’den yerel idareye sert eleştiri geldi.

Kentte yaşamın felce uğraması, denizin taşması sonrası Kordon’un sular altında kalması sonrası bir açıklama yapan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “Görünen o ki, bu kenti yönetenler, doğanın dersinden çakmış, sınıfta kalmıştır” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Artık deniz bitti. Yağmur düştü, rezalet göründü. İzmir’i “hamaset”le, “duygu sömürüsü” ile, “ideolojik saplantılarla”, yalanlarla yönetmeye çalışanlar için bugün imtihan günüdür. Görünen o ki, bu kenti yönetenler, doğanın dersinden çakmış, sınıfta kalmıştır. Her yağışta sular altında kalan İzmir’in gözbebeği Kordon’un hali, bu kentin ne kadar kötü yönetildiğini gözler önüne sermeye yetmiş ve artmıştır. İzmir’in devasa altyapı sorunları dururken yapboz belediyeciliği ile vakit geçirenlere doğanın attığı tokat yetmez. Doğal Afet yağış değil başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere bu şehri yönetenlerdir. 2019’da asıl sille, İzmirliler’den gelecek.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yurttaş
 19 Ocak 2018 Cuma 07:58
Hala gerilim peşindesiniz. Kendi meclis üyeniz beş yüz kere belediyeye teşekkür ederken, sizin eleştirmeniz gerçekten gülünç olmuş.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir