MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldırım'dan İzmir'de anlamlı mesai: O sergiyi gezdi, ne mesaj verdi?
Politika
16 Temmuz 2020 Perşembe 13:12

Yıldırım'dan İzmir'de anlamlı mesai: O sergiyi gezdi, ne mesaj verdi?

AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Sergisi’ni gezen AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, “O gün bayrağımız için, İstiklalimiz için şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi burada sergiledi. Gençlere, yaşlılara, vatandaşlarımıza bugünü hatırlamaları için, şehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek için bu etkinliğin anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.
Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye Cumhuriyeti’nin Son Başbakanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir programları kapsamında AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ‘15 Temmuz Demokrasi Sergisi’ni gezdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen sergide 15 Temmuz Hain Darbe Teşebbüsü gecesinde yaşanan olayları konu alan 360 fotoğraf yer alıyor.

Yıldırım’a, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve partililer eşlik etti. Yıldırım, beraberindekiler ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri için dua etti.


 
ŞEHİTLERİMİZE VEFA BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN BU ETKİNLİK ÇOK ANLAMLI
Sergide basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Malum, dün 15 Temmuz hain kalkışmanın dördüncü seneyi devriyesini andık. Bu kapsamda yurdun her tarafında olduğu gibi İzmir’de de o gece yaşananlar anıldı. Şehitlerimiz hatırlandı. İzmir AK Parti il gençlik kolları bu güzel meydanda etkinliği düzenledi. O gün bayrağımız için, İstiklalimiz için şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi burada sergiledi. Gençlere, yaşlılara, vatandaşlarımıza bugünü hatırlamaları için, şehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek için bu etkinliğin anlamlı olduğunu düşünüyorum. İl Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Kadir İnan ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir