MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yılmaz'dan Menemen'e ziyaret: Pehlivan'dan hizmet raporu!
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2024 Çarşamba 11:36

Yılmaz'dan Menemen'e ziyaret: Pehlivan'dan hizmet raporu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Menemen Belediyesi'ni ziyaret etti. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı, kadim tarihimizin ve bereketli topraklarımızın simgesi Menemen’de ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Varlığınızla bizi onurlandırdığınız bu ziyaret bizler için çok anlamlı ve kıymetlidir." dedi.

Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir'e gelip, çeşitli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentteki programlarının finalini Menemen'de yaptı. Menemenlilerin alkışları arasında Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan tarafından karşılanan Yılmaz, "Gönül birliği kader birliği içinde yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz. Daha refah, daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı. Yılmaz, Menemen ziyareti kapsamında Menemen Belediyesi tarafından ilçede yapılacak hizmetlere dair Başkan Aydın Pehlivan ile bilgi alışverişinde bulundu.

"Devletimize ve milletimize lâyık olmaya çalışıyoruz"

İlçe protokolü ile birlikte Yılmaz'ı karşılayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Yerel seçimlerde elde edilen başarı sonrası devletimizin en önemli makamlarından biri olan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı makamının sahibi Sayın Cevdet Yılmaz'ı, ilçemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Ege'nin en büyük kütüphaneleriyle, olimpik yüzme havuzlarıyla, köprülü kavşaktan yol çalışmalarına ve eğitime olan desteğiyle devletine ve milletine layık olmaya çalışan Menemen Belediyesi olarak, çalışmalarımızın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz tarafından teveccüh görmesinden gurur duyduk. Bu ziyaretle yerel yönetim ve merkezi hükümet uyumunun, toplumun refahı için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hürmetlerimizi ve Menemenli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." dedi.

Öte yandan Menemenli gençlerin de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a ilgisi büyüktü. Menemen FK taraftarları, Yılmaz'a üstünde adının yazılı olduğu Menemen FK forması hediye etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir