MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yönetime o isim girdi, kulisler hareketlendi: CHP'li eski başkan da 'Memleket'e mi katılıyor?
Politika
2 Haziran 2021 Çarşamba 13:35

Yönetime o isim girdi, kulisler hareketlendi: CHP'li eski başkan da 'Memleket'e mi katılıyor?

Menemen’de 20 yıl CHP’den belediye başkanlığı yapan Tahir Şahin’e çok yakın bir isim olan Ömer Berk Gönençer’in Memleket Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu’nda yer alması kulisleri hareketlendirdi. Siyasi yol haritası merak edilen Şahin’in, Muharrem İnce ile hareket edeceği, Gönençer’i kendisinin önerdiği kısa süre içinde de Memleket Partisi’ne geçeceği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Memleket Partisi İzmir’de kurucu il yönetimi belli oldu.

Cüneyt Oğuz başkanlığındaki il yönetiminde dikkat çeken isimler yer aldı. CHP İzmir İl Eski Yöneticileri Harun Düşenkalkan ve Ömer Berk Gönençer ile CHP Kemalpaşa İlçe Gençlik Kolu Eski Başkanı Sergen Ergöç, yönetim kurulunda yer aldı.

CHP İzmir İl Eski Yöneticisi Gönençer’in Memleket Partisi İzmir Kurucu İl Yönetimi’nde yer alması siyasi kulisleri hareketlendirdi. Menemen’de CHP’den 20 yıl belediye başkanlığı yapan ve geçtiğimiz yıl partiden ihraç edilen Tahir Şahin’e çok yakın bir isim olan Gönençer’in Memleket Partisi’nin il yönetiminde yer alması “Şahin de mi Memleket Partisi’ne geçiyor?” sorularını beraberinde getirdi.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre siyasi yol haritası merak edilen Şahin kısa bir süre içinde Memleket Partisi’ne geçecek. Şahin’in Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile hareket eedeceği ve bir süredir de  fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Şahin, yerel seçimlerde Menemen'de CHP'den  Belediye Başkanı seçilen ve süreçte tutuklanan Serdar Aksoy’un girişimiyle CHP’den ihraç edilmişti. Şahin geçtiğimiz aylarda CHP’ye iade-i çağrısı yapmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir