MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yorgancılar'dan 'Ekonomi Masası' mesajları ve o soruya yanıt!
Ekonomi
28 Ağustos 2022 Pazar 10:06

Yorgancılar'dan 'Ekonomi Masası' mesajları ve o soruya yanıt!

EBSO Başkanı Yorgancılar CHP’nin Ekonomi Masası’nın İzmir’de gerçekleştirdiği iki günlük yoğun programı değerlendirdi. CHP heyetine en büyük sıkıntılarının yüksek enflasyon olduğunu aktardıklarını söyleyen Egeli sanayicilerin başkanı ‘İktidar değişimi ekonomide rahatlamayı sağlar mı?’ sorusunu da yanıtladı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası İzmir’e gelerek iş dünyasıyla önemli görüşmelere imza atarak temaslarda bulundu. 

‘Yeni bir hikayeye ihtiyaç var’ diyerek ekonomide iyileşme için plan ve hedeflerini iş dünyası temsilcileri ve kamuoyu ile paylaşan CHP heyeti dar boğazdan çıkış için iktidar değişimi gerektiğinin de altını çizdi. 

CHP Ekonomi Masası’nın temaslarda bulunduğu Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı(EBSO) Ender Yorgancılar gerçekleşen görüşmeler ve sanayicilerin yaşadığı sorunları Gerçekİzmir’e değerlendirdi. 
Yorgancılar Ekonomi Masası ile gerçekleşen görüşmelerde iş dünyası için en büyük sıkıntının yüksek enflasyon olduğunu CHP heyetine de aktardıklarını söyledi.

EN BÜYÜK SIKINTI ENFLASYON!
Yorgancılar, ‘’En büyük sıkıntının enflasyon olduğunu söyledik onlar da onu söylediler. Bu enflasyonun düşürülmesi ile ilgili karşılıklı fikir teatisinde bulunduk. Biz de düşüncelerimizi aktardık. Yapılması gerekenler var onlar da paylaştılar’’ dedi. 

"İKTİDAR DEĞİŞİMİNDEN ZİYADE…"
CHP’nin 2023 seçimlerinde olası iktidar değişiminde ekonominin kısmi rahatlayacağı yönündeki beklentisi hakkındaki soruya yanıt veren Yorgancılar, ‘’İktidar değişiminden ziyade alınması gereken tedbirler var. Yüksek enflasyonla mücadele eden ülkelerin aldığı tedbirler var. Bunda başarılı olmuş olanlar var nasıl oldukları da belli’’ diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir