MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den Dağ'a 'asgari ücret' çıkışı: Şaka gibi! Sanki başka bir dünyada yaşıyor!
Politika
10 Haziran 2024 Pazartesi 18:49

Yücel'den Dağ'a 'asgari ücret' çıkışı: Şaka gibi! Sanki başka bir dünyada yaşıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’ın “asgari ücrette ara zamma ihtiyaç yok” sözlerine tepki CHP Sözcüsü Yücel’den geldi. Yücel, “Şaka gibi! Sanki başka bir dünyada yaşıyor” dedi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın “asgari ücrette ara zamma ihtiyaç yok” açıklamasına CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den tepki geldi.

Yücel haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada Dağ’ın asgari ücret sözlerine yanıt verdi.

Yücel, “AKP'li yetkililer halkla dalga geçer gibi konuşmayı sürdürüyor. En son AKP'nin Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuşmuş. Asgari ücrette ikinci bir zamma ihtiyaç yokmuş çünkü enflasyon düşüyormuş. Şaka gibi!

Görüyoruz ki; Sayın Hamza Dağ, İzmir'deki seçim sonucundan hiç ders çıkarmamış. Bu ekonomik koşullarda, utanmadan 17 bin 2 liralık asgari ücrete zam yapılmasına gerek olmadığını söyleyebiliyorlar. Ben de İzmir'de yaşıyorum, Hamza Dağ da... Ben de Türkiye'de yaşıyorum, Hamza Dağ da... Ama o sanki başka bir ülkede, başka bir dünyada yaşıyor. Başka bir dünyada, halkın sorunlarından, ülkenin gerçeklerinden kopuk… 

Benim yaşadığım yerde enflasyon yüzde 124, emekli maaşı 10 bin lira, asgari ücret de 17 bin lira... Benim yaşadığım yerde hayat pahalılığı düşmüyor, emekliler ayın sonunu getiremiyor, asgari ücretlinin de yüzü gülmüyor. Hayat pahalılığı düşmüyor ama AKP'nin oyu, hızla yüzde 30'un altına düşüyor. 31 Mart'ta gördükleri sarı kartın kırmızıya dönmesi yakındır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vedi
 10 Haziran 2024 Pazartesi 22:41
Seni cok etkiliyor yaa.Lümpen atanmıs
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir