MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den İmamoğlu ile uçakta İzmir mesajı!
Politika
6 Eylül 2019 Cuma 14:32

Yücel'den İmamoğlu ile uçakta İzmir mesajı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mahkemesi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aynı uçakla İzmir'e yola çıktı. Yücel, İEF açılışı için kente gelen İmamoğlu ile fotoğrafını sosyal medyadan, "Kendisini İzmir’de büyük bir gurur ve memnuniyetle ağırlayacağız" notuyla paylaştı.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun davası sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir'e yola çıktılar. Aynı uçakla yan yana geldiği İmamoğlu ile birlikte fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Başkan Yücel "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ile birlikte “88. İzmir Fuarı” için İzmir yolundayız... Kendisini İzmir’de büyük bir gurur ve memnuniyetle ağırlayacağız. #herşeyçokgüzeloldu" ifadelerini kullandı.

Fuar açılışı kapsamında bugün kente gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İzmir’in belli noktalarını yürüyerek ziyaret edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir