MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den 'İnce' mesajlar: İzmir'deki coşku değişimin habercisi!
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:42

Yücel'den 'İnce' mesajlar: İzmir'deki coşku değişimin habercisi!

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce'nin 5 miting ile 1 iftar ve açılışlı İzmir mesaisini değerlendiren İl Başkanı Deniz Yücel, ilçelerde yaşanan coşku ve kalabalığın 24 Haziran için değişimin habercisi olduğunu ifade etti.

GERÇEKİZMİR - Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı olduktan sonra ilk kez geldiği İzmir'de yoğun bir Pazar mesaisine imza attı. 

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce, 5 mitingli programını Çiğli'de düzenlenen Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın açılışı ve iftar programıyla noktaladı. 

- İzmir'de İnce günü: 21 Haziran çağrısı, stat-cami ve TRT çıkışı, Erdoğan'a sert sözler!

İnce’nin tam gün süren İzmir mesaisinin başından sonuna kadar yanında olan İl Başkanı Deniz Yücel, ilçelerde yaşanan coşku ve kalabalığın 24 Haziran için değişimin habercisi olduğunu ifade etti.

Yücel, İnce’nin İzmir mesaisiyle ilgili şunları söyledi: Çok güzel çok verimli bir gün geçirdik. Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Bergama, Aliağa’da mitingler gerçekleştirdik, Menemen’e uğradık finali Çiğli’de hem iftar hem de açılışla yaptık. Her ilçede aynı coşkuyu aynı kalabalığı gördük. Her biri birbirinden güzeldi. Vatandaşların CHP’ye ve Muharrem İnce’ye göstermiş olduğu teveccüh büyük. 24 Haziran’da gelecek olan değişimin habercisiydi Cumhurbaşkanı Adayımızın İzmir’deki mesaisinde ortaya çıkan tablo... Çünkü kentin bir ucundan öbür ucuna program yapıyorsunuz... 2 saat aralıklarla aynı coşkuyu aynı kalabalığı her programda yakalamak önemli! İzmir Örgütü olarak iyi hazırlanmıştık. Aynı hassasiyeti 21 Haziran’daki mitingde de göstereceğiz. Sayın İnce gün sonunda İzmir Örgütü'ne ve İzmirlilere teşekkür etti... 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir