MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den Sürekli'ye 'Soyer' yanıtı: Suçlu arıyorsanız aynaya bakın!
Politika
18 Nisan 2020 Cumartesi 08:14

Yücel'den Sürekli'ye 'Soyer' yanıtı: Suçlu arıyorsanız aynaya bakın!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ‘sosyal yardımlarda ayrımcılık’ ve ‘ulaşım’ noktasındaki eleştirilerine CHP İl Başkanı Deniz Yücel’den sert tepki geldi. 

GERÇEKİZMİR  -AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ‘sosyal yardımlarda ayrımcılık’ ve ‘ulaşım’ noktasındaki eleştirilerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinden yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Sürekli’nin eleştirilerine sert çıktı.

SÜREKLİ'DEN BÜYÜKŞEHİR'E 'YARDIM' VE 'ULAŞIM' ÇIKIŞI- HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal medya paylaşımında Başkan Soyer’i ve Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan AK Partili Sürekli, “Bir yerel idarenin sorumlu olduğu üç ana temel hizmet vardır. Su, ulaşım ve temizlik! Bugün yaşadığımız salgın tehlikesi açısından üçü de vahim sonuçlar doğurabilecek kadar önemlidir. Arife tarif gerekmez belki ama ortadaki tablo nedeni ile zorunda kaldık! Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar, Mevlam İzmirli’yi kayırsın diye bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlıktır? O da yetmiyor! Birbirlerini alkışladıkları, buram buram reklam kokan kampanyalarında da sadece birbirleri ile dayanıştıklarını görüyoruz. Ancak CHP üyesiyseniz yardımlarına mazhar oluyorsunuz! Yani, an itibari ile siyasi fırsatçılıklarına, siyasi ayrımcılık da eklenmiştir! Sağır Sultan duyduktan sonra akılları başlarına gelip, belki çağrımızı da dikkate alarak devreye soktukları ‘maske matik’ uygulaması için ‘nihayet’ derken; CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nden başta ulaşım olmak üzere sorumlu olduğu temel hizmetlere de el atmasını bekliyoruz” ifadelerine yer vermişti.

İLAN EDEMEDİĞİNİZ KARANTİNANIN SUÇLUSUNU ARIYORSANIZ AYNAYA BAKIN!

AK Partili Sürekli’ye CHP İl Başkanı Yücel’den jet yanıt geldi.  Sosyal medya yaptığı paylaşımda iktidara yüklenen Yücel, Sürekli’nin eleştirilerine yönelik, “ Bu sürecin nasıl yönetileceğini öğrenmek istiyorsanız dünyadaki örneklere ve CHP'li belediye başkanlarına bakın. Hazineyi yağmaladığınız için bugün ilan edemediğiniz karantinanın suçlusunu arıyorsanız da aynaya bakın. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesine uygun yolcu taşıyor. Günlerce durup bu gün saldırmanızın nedeni, bir aydır dağıtamadığınız maskeler için Tunç Soyer’in modern ve yaratıcı bir çözüm bulması olmasın?” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir