MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den Urla mesaisi ve net mesaj: İzin vermeyeceğiz!
Politika
1 Şubat 2020 Cumartesi 15:43

Yücel'den Urla mesaisi ve net mesaj: İzin vermeyeceğiz!

İzmir’in Çeşme ve Urla ilçelerinde çok sayıda parseli kapsayan acele kamulaştırma kararı kentte gündem olurken, hukuki ve siyasi mücadele mesajı veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Urla’ya giderek kamulaştırılan alanları inceledi. Yücel, “Her yeri ayrı güzel olan Urla'nın yabancılara, yandaş sermaye gruplarına ve rant çetelerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir’in Çeşme ve Urla ilçelerinde çok sayıda parseli kapsayan acele kamulaştırma kararı kentte gündem oldu.

Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde Vali Kutlu Aktaş barajı ile deniz arasında kalan toplam 178 adet parsel ve Urla’da ise Zeytineli Mahallesi’nde Uzunkuyu mesire alanı ile deniz arasında kalan 333 adet parseli kapsayan hamle tepkileri de beraberinde getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan acele kamulaştırma kararı hakkında, hukuki ve siyasi mücadele mesajı vermiş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na konuyla ilgili rapor taşıyacağını aktarmıştı.

Başkan Yücel gün içinde Urla’ya gitti. Yücel, CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve meclis üyeleriyle birlikte kamulaştırılan alanları gezdi.

Yücel, sosyal medya hesabından Urla mesaisiyle ilgili, “Urla ilçe başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle, Zeytineli Köyünde Cumhurbaşkanlığı Karanamesi ile acele kamulaştırma kararı verilen alanı gezdik. Her yeri ayrı güzel olan Urla'nın yabancılara, yandaş sermaye gruplarına ve rant çetelerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz!” açıklamasında bulundu.

3 Şubat Pazartesi günü Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek Başkan Yücel’in konuyla ilgili dosya sunması bekleniyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir