MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den çarpıcı 'Çelebi' yorumu: Dökülen bir kaç yaprak....
Politika
29 Ocak 2021 Cuma 17:58

Yücel'den çarpıcı 'Çelebi' yorumu: Dökülen bir kaç yaprak....

CHP’de İzmir Milletvekili Çelebi’nin de aralarında bulunduğu 3 vekilin partiden istifası sonrası CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan çarpıcı bir mesaj yayınladı.

GERÇEKİZMİR - CHP’de ‘mektup yazan’ vekiller istifa etti. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ve CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy partisinden ayrıldı. 3 vekil TBMM Basın Odası'nda yaptıkları açıklamayla istifalarını duyurdu.

Çelebi ve 2 vekilin istifası sonrası CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan isim vermeden istifalarla ilgili çarpıcı bir mesaj yayınladı.

Yücel şu ifadeleri kullandı;

“Bu yolda ne çıkar ne ikbal gözetmedik. Gözetenler varsa da birlikte yürümedik. CHP 97 yıllık koca bir Çınar. Dökülen bir kaç yaprak, ne umudumuzu kırar ne de yolumuza taş koyar. Yolumuz belli ve bu yoldan dönmek yok.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chp li
 29 Ocak 2021 Cuma 21:19
CUMHURİYET HALKPARTİSİNİN ALTI OKUNU 97 yıllık koca çınar amblemli parti rozeti yapan anlayış .Partiyi yöneten sizler bu hale getirdiniz.Bu görünen BUZ DAĞININ GÖRÜNEN HALİ . İSTİFA İSTİFA İSTİFA !!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir