MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den çarpıcı 'seçim' mesajı: 'O oylara talibiz' dedi, gençleri davet etti!
Politika
23 Haziran 2019 Pazar 22:25

Yücel'den çarpıcı 'seçim' mesajı: 'O oylara talibiz' dedi, gençleri davet etti!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, resmi olmayan sonuçlara göre İmamoğlu’nun kazandığı İstanbul seçimi sonrası sosyal medyadan çarpıcı bir mesaj yayınladı. Yücel, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Parti ve MHP’nin tabanına seslendi, “Bugün sizin için bir yenilgi günü değildir. Ülkümüz, ülkemiz ve halkımız oldukça her zaman kardeşlik kazanacak. Bir daha ki seçimde sizlerin de oylarına talibiz” dedi. Yücel, gençleri de CHP’ye davet etti.

GERÇEKİZMİR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre CHP adayı Ekrem İmamoğlu kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 4 milyon 698 bin 782, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise 3 milyon 921 bin 201 seçmenin oyunu aldı. İmamoğlu'nun oy oranı yüzde 54,03, Yıldırım'ın oy oranı yüzde 45,09 olarak gerçekleşti. Açılan sandık verilerine göre, iki aday arasındaki oy farkı 777 bin 581 oldu. Diğer adaylar ise oyların yüzde 0,88'ini yani seçmenlerin 76 bin 569'unun oyunu aldı.

YÜCEL’DEN ÇARPICI MESAJ!

Son 15 gün İstanbul’a iki kez giden ve seçim çalışmalarına katkı koyan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından İstanbul sonucuyla ilgili çarpıcı bir mesaj yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, Cumhur İttifakı’nda yer alan AK Parti ve MHP’nin tabanına seslendi, “Bir dahaki seçimde sizlerin de oylarına talibiz” dedi. Yücel, gençleri de CHP’ye davet etti.

Yücel mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bugün haksızlığa, kayırmaya, israfa, bölünmeye karşı olanların bayram günüdür. Bugün vatanseverlerin, çalışkan, dürüst, vicdanlı insanların günüdür. Birleşerek nasıl kazanabileceğimizi kanıtladık. Ekrem İmamoğlu için oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ak Partili kardeşlerimiz; MHP'li kardeşlerimiz;

Bugün sizin için bir yenilgi günü de değildir. Ülkümüz, ülkemiz ve halkımız oldukça her zaman kardeşlik kazanacak. Bir dahaki seçimde sizlerin de oylarına talibiz. İstanbul hepimizin, İzmir hepimizin, Ankara, Diyarbakır, Konya, hepsi, yurdumuzun dört bir köşesi hepimizin. Bu ülke hepimizin.

Gençler en çok da sizlere teşekkür ediyoruz. Bize inandınız, bize güvendiniz. Biz de size güveniyoruz. Sizin için çalışacağız. Katkılarınız ve heyecanınız bize güc veriyor, kuvvet veriyor, bizi dinamikleştiriyor.

Bir daha ki seçimlere şimdiden çalışmaya başlamak için herkesi Atamızın eseri Cumhuriyet Halk Partimize bekliyoruz!”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Suat İstanbul
 24 Haziran 2019 Pazartesi 00:39
Tebrikler... ??????
 osman öktem
 23 Haziran 2019 Pazar 23:08
Daha ne desin?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir