MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel ve Soyer'den 'Lider'le kurultay zirvesi!
Politika
23 Temmuz 2020 Perşembe 17:50

Yücel ve Soyer'den 'Lider'le kurultay zirvesi!

CHP'de gözler haftasonu gerçekleşecek 37.Olağan Kurultay'a çevrilirken, CHP İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.  

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) gözler haftasonu gerçekleşecek 37.Olağan Kurultay'a çevrildi. 

Partinin genel başkanının yanı sıra üst yönetim organlarının da seçileceği kurultay öncesi büyük hareketlilik yaşanıyor. 

CHP'nin kalesi olan İzmir cephesinde de başkanlar ve partililer yoğun Ankara mesaisinin startını verdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Parti Meclisi (PM) seçiminde anahtar listesi için isim önermesi beklenen CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de kurultaya iki kala 'Lider'le bir araya geldi. 

Yücel ve Soyer CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmede kurultay gündemini masaya yatırdı. Görüşme sonrası üçlünün bir fotoğrafını paylaşan Yücel, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek iktidar kurultayımıza ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk. Genel Başkanımızın liderliğinde iktidara yürüyoruz! Yorulmak yok. İşimiz çok,iktidar yakın!" mesajını verdi. 

SOYER, NALBANTOĞLU İÇİN ÇALIŞIYOR 
Soyer, ekibiyle birlikte dün gittiği Ankara'da İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu için çalışma yapıyor. Soyer, ismini Kılıçdaroğlu’na verdiği Nalbantoğlu için bölge bölge il başkanlarıyla görüşme de yapıyor. Ekibin PM için çalışma yaptığı bir diğer isim ise 

YÜCEL’DEN ARSLAN VE ÖZDEMİR HAMLESİ
Ankara'da Salı gününden bu yana mesai yürüten Yücel'in ise ajandasının tepesinde İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve kurultay delegesi Özüm Özdemir olduğu iddiası var. Yücel’in Konak İlçe Eski Başkanı Şakir Başak ve PM Üyesi Umut Tekin isimlerini de tuttuğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun Yücel’in Arslan ve Özdemir talebini listeye yansıtması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir