MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel ve Soyer'den 'Torbalı seçimi' mesajı!
Politika
27 Nisan 2021 Salı 18:49

Yücel ve Soyer'den 'Torbalı seçimi' mesajı!

Torbalı’da yapılan başkan seçimi sonrası, CHP’de süreci birlikte yürüten İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu.

GERÇEKZİMİR - İsmail Uygur’un vefatının ardından Torbalı’nın yeni belediye başkanının belirlenmesi için İzmir Valiliği’nin çağrısıyla belediye meclis üyeleri bir araya geldi.

CHP’nin adayı Mithat Tekin ile Cumhur İttifakı Grubu’nun adayı Özgür Erman Çağlar arasındaki seçim nefes nefese geçti.

Üç turda yapılan oylamanın ilk iki turunda CHP fire verirken salt çoğunluğun arandığı üçüncü turda seçimi CHP adayı Mithat Tekin kazandı. Cumhur İttifakı Grubu adayı Özgür Erman Çağlar, oy kullanılan kabinde oyların telefonla çekildiğini iddia ederek seçimi mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı.

CHP’de süreci birlikte yürüten, meclis toplantısında da yan yana oturan İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçimin sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

Tunç Soyer: Torbalı Belediye Meclisi'nde yapılan seçimle milletin iradesi tekrar tecelli etmiştir. Bu vesileyle merhum başkanımız İsmail Uygur'u rahmetle anıyor, Belediye Başkanı seçilen Mithat Tekin'i kutluyorum. Torbalı'ya hayırlı uğurlu olsun.

Deniz Yücel: Torbalı Belediye Meclisi’nde yapılan seçimle Belediye Başkanı seçilen Mithat Tekin’i kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Torbalı’mız için hayırlı olsun. Yakın zamanda yitirdiğimiz İsmail Başkanımızı da bir kez daha rahmetle anıyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Deniz Yücel istifa!!!!
 28 Nisan 2021 Çarşamba 00:21
Yine fireler , yine tartışmalar.... Senden olmuyor.
 Ahmet
 27 Nisan 2021 Salı 20:34
O meclis üyelerini seçen il başkanı istifa........
 Partili
 27 Nisan 2021 Salı 20:31
İkinizde inanmıyorsunuz yaptığınız açıklamaya becerisizlik ne demek oy pusulasına kimliği koyup fotoğraf çekmek. Bu güvensizlik ortamını yaratan sizler ve genelmerkez dir.menemendeki başarısızlık burda da ortaya çıkmştır.derhal il başkanı istifa etmelidir.böyle bir ilbaşkanı istemiyoruz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir