MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel ve Soyer’den peş peşe 2 başkanlar zirvesi!
Politika
7 Şubat 2022 Pazartesi 14:28

Yücel ve Soyer’den peş peşe 2 başkanlar zirvesi!

CHP’de üst üste iki gün iki önemli zirve gerçekeleşecek. CHP İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer önce ilçe başkanları ardından da ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde koordinasyon zirveleri tam gaz devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde partili İzmir milletvekilleriyle bir toplantı yapan CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu kez başkanlarla bir araya gelecek. İkili üst üste iki gün iki önemli toplantıya imza atacak. 

Yücel ve Soyer önce yarın (8 Şubat) ilçe başkanlarıyla buluşacak ardından Çarşamba günü de ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Sorunların, taleplerin ve yeni dönem yol haritasının masaya yatırılacağı toplantılarda kent tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu'nun 14 Şubat'ta yapılacak temel atma töreninin de gündeme gelmesi, Başkan Soyer'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı buluşmayla ilgili detaylı bilgilendirmede bulunması ve taleplerini iletmesi bekleniyor. Toplantıların ikisi de sabah saatlerinde İzmir Marina’daki Nefes Restoran’da gerçekleşecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir