MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel’den AK Parti'ye 'ithal aktör' yanıtı, Yıldırım ve Zeybekci salvosu!
Politika
17 Eylül 2022 Cumartesi 15:42

Yücel’den AK Parti'ye 'ithal aktör' yanıtı, Yıldırım ve Zeybekci salvosu!

İzmir’de CHP ve AK Parti arasından ‘ithal aktör’ tartışması başladı. AK Partili Dağ’ın iddiası ve çıkışına yanıt CHP’li Yücel’den geldi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili  Hamza Dağ, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özel’in açıklamaları üzerinden CHP’ye ‘ithal aktör’ çıkışında bulundu.

Dağ, "Önümüzdeki dönemde Manisa’dan, Malatya’dan siyasi aktörler gelmesi planlanıyor" iddiasında bulunurken, şu ifadeleri kullanmıştı; “Herhalde İzmir’deki CHP siyasi aktörleri yeterli gelemiyorlar. Önümüzdeki dönemde Manisa’dan, Malatya’dan siyasi aktörler gelmesi planlanıyor. İzmir’in bugüne kadar siyaset yapan CHP’lilerine haksızlık. Tunç Bey(Tunç Soyer) bugün siyasi aktör,  Ednan Bey(Ednan  Arslan) var, Sevda Hanım(Sevda Erdan Kılıç) var, Abdül Bey(Abdül Batur) var, Kamil Bey(Kamil Okyay Sındır) var. Bunlar yeterli gelmiyor ki. Herhalde ithal aktörler gelmesi planlanıyor. Bizi çok alakadar etmiyor tabi. İzmir CHP siyaseti adına kendilerini sorgulaması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim gündemimiz bu icraatlar. İzmir’e ve Türkiye’mize hizmet etmek”

YÜCEL'DEN YANIT.... YILDIRIM VE ZEYBEKCi SALVOSU!

Dağ’ın CHP’ye yönelik ‘ithal aktör’ çıkışına, CHP’den yanıt İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti’nin son 2 yerel seçimde Büyükşehir Adayı gösterdiği Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekci örneğini verdi. Yücel şu ifadeleri kullandı;

“Dediğin gibi Hamza Dağ, “seni ilgilendirmiyor!” Sen CHP’yi bırak da, Binali Yıldırım, Nihat Zeybekçi gibi, İzmir'in tokadını yemiş ithal adaylarınla ilgilen. Yok muydu aranızda bir tane bile İzmir büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilecek İzmirli Akp’li?”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir