MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zafer Partisi'nden yasa tepkisi: Katliama müsaade etmeyeceğiz!
Politika
27 Mayıs 2024 Pazartesi 14:42

Zafer Partisi'nden yasa tepkisi: Katliama müsaade etmeyeceğiz!

Zafer Partisi İzmir son günlerde tartışma konusu olan sokak köpekleri yasa tasarısı ile ilgili açıklama bulundu. Açıklamada, "Sokak köpeklerinin topluca katledilmesine müsaade etmeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

GERÇEKİZMİR - Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi imzası ile yayımlanan bildiri ile Türkiye'de son günlerde gündemi oldukça meşgul eden sokak hayvanlar yasa tasarısı ile ilgili açıklama yapıldı. 

Açıklamada başı boş sokak köpeklerinin uyutulma yerine sahiplendirilmesi gerektiği vurgulanırken kısılaştırma seferberliği başlatılması çağrısında bulunuldu. 

YAPILAN AÇIKLAMANIN TAMAMI ŞÖYLE;

AMACINIZI BİLİYORUZ VE HAYVANLARI KATLETME DÜŞÜNCESİNİ KABUL ETMİYORUZ 

Zafer Partisi olarak iktidarın, sarı muhalefet ile yumuşama görüşmelerinin olduğu bu günlerde gündemi  değiştirme mücadelesinin farkındayız.  

• Bir oldu bitti ile 1924 Anayasası yerine 1921 Anayasası’nın temel alınması, bu yolla laik, üniter ve  milli devlet anlayışımızın, ilk üç maddenin ve Türklük tanımının yapıldığı 66. Maddeyi değiştirmek  istediğinizi, 

• Etki ajanlığı yasasını çıkartarak 13 milyonu bulan sığınmacı ve kaçağın akınına uğrayan ülkemizde  Zafer Partisi’nin dik duruşunu baltalamak istediğinizi, 

• Emekli subayları susturmaya çalışmanızı, 

• Ekonomik başarısızlıklarınızı ve önüne geçemediğiniz sorunları, 

• Rezerv alanı yasası ile Türk Milleti’nin dişinden tırnağından biriktirdiği malını mülkünü yitirme  tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı bu günlerde 

• 22 yıldır uyguladığınız yanlış politikalar ile önce bu konuda mağduriyetler yaratıp sonra da başıboş  köpeklerin mağdur ettiği vatandaşlarımızın arkasına sığınarak gündemi değiştirmek için sokak  hayvanlarını itlaf etme düşüncenizi REDDEDİYORUZ. Bu duruma ne hukuk ne vicdan ne akıl ne de  dinimiz izin verir. 

Zafer Partisi olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren bu konuda tavrımız nettir. Başıboş köpekler  sorununun çözümü için en doğru yöntem onları sokaktan toplayarak doğal yaşam alanlarına almak,  sahiplendirme seferberliği başlatmak ve sistemli olarak kısırlaştırmaktır. Bu çalışmalar için de hükümet,  belediyeler, veterinerler, mama firmaları ve hayvanseverler sürecin paydaşları olarak görev almak  zorundadır. Bu süreç içinde Sokak köpeklerinin topluca katledilmesine müsaade etmeyeceğiz. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nermin Biberoğlu
 27 Mayıs 2024 Pazartesi 19:16
Çok haklısınız ne zaman milletin vatanın işine gelmeyen yasa çıkarmaya kalksalar başka bir gündem yaratıyorlar?? Bizlerde uyumamalıyız dikkatli olmalıyız fırsat vermemeliyiz
 Abdulvahap Aras
 27 Mayıs 2024 Pazartesi 17:02
Çok teşekkür ederiz..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir