MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zeybekci'nin İzmir yorumuna CHP'den tepki seli!
Politika
22 Kasım 2018 Perşembe 13:54

Zeybekci'nin İzmir yorumuna CHP'den tepki seli!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Aday olacağı yönündeki iddiayı yorumlayan ve siz 'İzmir'i istiyor musunuz' sorusunu da "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez" yanıtını verdi. 

GERÇEKİZMİR - Ege Ekonomik Forumu'na katılan Ekonomi eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, verilen arada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı olacağı yönündeki iddiaları yorumlayan Zeybekci, “Siz İzmir'i istiyor musunuz' sorusunu da "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez. İzmir, Anadolu'nun en güzel kızı, en güzel şehri…  Doğuştan en güzel şehri... Hayırlısı olsun" yanıtını verdi. 

ÖZKAN: HADİ ORADAN, AVCUNU YALARSIN! 
Zeybekci’nin bu yorumuna CHP’den sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “Haydi oradan. Avucunu yalarsın. Suratına yiyeceğin tokatın sesini dünya alem izleyecek. İzmir size anlayacağınız dilden yanıtını verecek” ifadelerini kullandı. 

BAKAN: HADDİNİ BİLMEZLER! 
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da “İzmir'e bir şey olduğu yok! Anadolu coğrafyasının en güzel 'kızı'dır İzmir. Yeter ki haddini bilmezlerin edepsizliğine maruz kalmasın!” mesajını gönderdi. 

KILIÇ: İZMİR'İN İŞİ OLMAZ 
İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise şu mesajı paylaştı: İzmir, demokrasinin, huzurun, barışın, hoşgörünün, kadını ve erkeğiyle birlikte güzel insanların kentidir. İzmir'in de, İzmirlinin de ne bu zihniyetle ne de bu bakış açısıyla işi olmaz.

BAYIR: İŞTE HENDEK... 
Bir diğer İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da Zeybekci'ye "İzmir barışın, sevgin, hoşgörünün kentidir. İzmir demokrasinin başkentidir. İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin. Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı..." sözleriyle tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ünsal Atmaca kemalpaşa eski ilçe başkanı
 22 Kasım 2018 Perşembe 15:06
Bunkardaki zihniyeti çözemedim neden herşeyi kadına kıza benzetiyorlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir