MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de sandık zamanı: İşte kriterler!
Politika
9 Aralık 2019 Pazartesi 15:31

AK Parti İzmir'de sandık zamanı: İşte kriterler!

AK Parti İzmir’de mahalle delege seçimleri başlıyor. İlçelerde takvim ve delege listelerinde dikkat edilecek kriterler belli oldu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de olağan kongre süreci 11 Aralık Çarşamba günü mahalle delege seçimleri ile start alıyor.

15 Aralık’ta sona erecek olan delege seçimlerinde il ana kademe, il kadın ve il gençlik kollarında görevi olan kişiler diğer partililere yer açmak için delege listesine yazılmayacak. Ayrıca seçimlerde görevli olduğu halde görevini yerine getirmeyen ve önceki kongrelerde delege olup oy kullanmayan isimlere de delege listesinde yer verilmeyecek.

SÜREKLİ'DEN İLÇE BAŞKANLARINA 'DELEGE' MESAJI
Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin ilçe başkanlarına delege listesini hazırlarken ‘partiye emek vermiş, geçmişten bugüne istikrarlı olan isimlere vefa gösterin, genel merkezimizin kriterlerine dikkat edin’ şeklinde mesaj verdiği öğrenildi.

İŞTE TAKVİM
Partinin İzmir’deki mahalle delege seçimi takvimine göre; 11 Aralık’ta Bayındır, Dikili ve Urla, 13 Aralık’ta Bergama, 14 Aralık’ta Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Karaburun, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Selçuk, Tire, 15 Aralık’ta da Beydağ, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Seferihisar, Torbalı ilçelerinde delege seçimi heyecanı yaşanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir