MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede kongre öncesi örnek tablo!
Politika
13 Aralık 2019 Cuma 11:38

CHP'de o ilçede kongre öncesi örnek tablo!

CHP İzmir’de ilçe kongreleri  maratonu arifesinde Foça’da örnek bir tablo yaşandı. Foça Belediye Başkanı Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, yeni dönem için ilçe başkanı adayı olan Nihat Dirim, Ayla Yılmaz, İlkay Söylemezoğlu ile bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe kongreleri başlıyor. Parti içi rekabetin kıyasıya geçmesi beklenen İzmir’de de 14 Aralık Cumartesi Günü ilçe kongreleri start alacak. Kentteki belediye başkanlarının ilçe kongrelerine çoğunlukla müdahil olması parti kamuoyunda tartışma konusu olurken, Foça özelinde örnek bir tablo yaşandı. Mevcut İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, geçtiğimiz süreçte yeni dönemde aday olmayacağını açıklamıştı. Foça Belediye Başkanı Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, yeni dönem için ilçe başkanı adayı olan Nihat Dirim, Ayla Yılmaz, İlkay Söylemezoğlu ile bir araya geldi.  İki başkanın kongreye yönelik tarafsızlık mesajı verdiği fotoğrafı Gürbüz sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Gürbüz yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Kıymetli ilçe Başkanım ve değerli ilçe başkan aday adaylarımız Sayın Nihat Dirim Sayın Ayla Yılmaz ve Sayın İlkay Söylemezoğlu ile kongre ve ülke gündemiyle ilgili keyifli bir sohbet oldu.Kaybedenin olmadığı, kazananın ülkemizin lokomotifi iktidarın yolu partimiz olacaktır.
Foça'da hep demokrasi kazanır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir