MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka zirve yarışında ağır yaralı!
Spor
28 Kasım 2022 Pazartesi 11:23

Karşıyaka zirve yarışında ağır yaralı!

Karşıyaka, 8 maçta 6 galibiyetle liderlik için umutlandığı serinin ardından en yakın rakiplerinden 52 Orduspor'a tek golle yenilerek ağır yara aldı.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, 8 maçta 6 galibiyetle liderlik için umutlandığı serinin ardından en yakın rakiplerinden 52 Orduspor'a tek golle yenilerek ağır yara aldı. Hafta içinde 2-0'lık Çatalcaspor galibiyetiyle lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla arasındaki farkı 5 puana indirerek ikinci sıraya tırmanan Kaf-Kaf, Ordu deplasmanında kaybetti. Özellikle yıldız golcüsü Emre Gemici'yle çok net pozisyonda golü bulamayan İzmir temsilcisi, 1-0'lık mağlubiyetle hem puan tablosundaki yerini rakibine kaptırdı, hem de zirvenin yine 8 puan gerisine düştü.

Grupta Karşıyaka'nın haftaya ağırlayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu, 2-0'lık Eskişehirspor galibiyetiyle puanını 34 yaparken, 52 Orduspor 29 puana ulaştı. Kaf-Kaf ise 26 puanla rakiplerinin gerisinde kaldı. Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen 14 haftada liderin 8 puan gerisinde olan yeşil-kırmızılılarda taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Erman Güraçar'ı yine istifaya davet etti.

Karşıyakalılar, teknik direktör tercihleri nedeniyle yönetime de tepki gösterdi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir