MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nasır'dan o ilçeye stat müjdesi, Büyükşehir'e 'dava' çıkışı!
Politika
27 Kasım 2022 Pazar 09:49

Nasır'dan o ilçeye stat müjdesi, Büyükşehir'e 'dava' çıkışı!

Süleyman Demirel Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 468 konutluk TOKİ projesini inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, Büyükşehir Belediyesinin projeyi mahkemeye vererek gecikmelere neden olduğunu savundu. Nasır ayrıca ilçeye yeni bir stat yapılması kararı alındığını, mevcut stadın yıkılarak aynı alana yeni bir stat yapılacağını bildirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'in Ödemiş ilçesinde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının ruhsat sürecinin ardından hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Süleyman Demirel Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 468 konutluk TOKİ projesini inceleyen Nasır, gazetecilere yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesinin projeyi mahkemeye vererek gecikmelere neden olduğunu savundu.

Engellemelere rağmen projenin tamamlandığını aktaran Nasır, "Bugün son kez dolaşarak eksikler olup olmadığını göreceğiz. Müteahhit firmamız gerekli evrakları düzenledi. Mahkeme kararından sonra gerekli planlama düzeninde yapılarak yenilendi ve ruhsat almamıza bir mani kalmadı. İnşallah Ödemiş Belediyesine müracaat ederek ruhsatları alacağız ve en kısa zamanda Ödemişli hemşerilerimize anahtarlarını teslim edeceğiz." diye konuştu.

İlçeye yeni bir stat yapılması kararı alındığını, mevcut stadın yıkılarak aynı alana yeni bir stat yapılacağını bildiren Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: Diğer taraftan okullardaki eksiklerimizle ilgili Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz çalışmalarını yapıyor. Muhtarlarımızla görüşüyoruz. Bize düşen ne görev varsa onları yerine getirmeye çalışıyoruz. Hem bölge milletvekilleri olarak hem de genel başkanımızın emriyle hükümete düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama genelde yaşanan sorunlar Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde olan sorunlar, bunu da Ödemişli hemşerilerimizin takdirlerine bırakıyoruz... (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir